Forum » Loža » WTF N3T
WTF N3T
jetam ::
Ej N3T kolk moraš bit zabit da pol na svoj user id napišeš ime in naslov, ga vsem pokažeš...pol pa floodaš forum... pretty well stoopid I'd say
Error on line: Object of type SIGNATURE expected
- spremenilo: jetam ()
Sergio ::
podatki so bli zal fake...
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Loki ::
Jebi ga eni tipi so bebcki.
Kdaj pa je to sploh blo, ker jest nisem opazil nobenega flooda?
Kdaj pa je to sploh blo, ker jest nisem opazil nobenega flooda?
I left my wallet in El Segundo
Sergio ::
jah ta imbecil je dodal 500 (petsto) tem po celem forumu. Zbrisali smo jih z enim (1) SQL stavkom
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
sasox ::
heh sam naslov pa obstaja -podlubnik; kje se je to spomnu (tist k ga je mel un debil v personal info)
Matek ::
Ma kaj pa sploh misli da bi naredu s tem, da bi zrušu server. Pač bi bil nekaj časa Slo-tech nedosegljiv, pol bi pa vrli dečki spet vse nazaj porihtal.
Slo-tech rula!
Slo-tech rula!
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
asteroidk ::
jeah tipo je hotu met 5 zvezdic damn I hate that! Kaj folku tok pomenjo zvezdice god damn?
Vse se da, le potruditi se je potrebno!
jetam ::
Če je tist naslov pravi pol bo on ene druge zvezdice nekaj časa opazoval..
Error on line: Object of type SIGNATURE expected
sasox ::
sem pogledu naslov v tisu tko da obstaja ta naslov :) sam najbrz ni pravi ane...........ampak glede na to da je napisu nek naslov k je tko nek bl bogu za hrbtom.......al se mu je usral da je zadel delujoc naslov al pa mora tam nekje zivet
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Colin McRae Rally 2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 7916 (6269) | Klemenn |
⊘ | luni-zvezdice? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Slo-Tech | 8102 (6090) | Sergio |
⊘ | email, ki ga prejem ob odgovoru na mojo temo ! !!Oddelek: Slo-Tech | 1000 (796) | Tomi |
» | Forum poln debilov in smeti (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5448 (4326) | OZZY |
» | Zvezdice, zvezdice, zvezdice in ostali naziviOddelek: Slo-Tech | 2486 (1984) | Pretorijanec |