Forum » Omrežja in internet » En čuden problem z wirelessom
En čuden problem z wirelessom
Alijen ::
Torej sem v dijaškem domu, s prenosnim računalnikom se povezujem na internet. Teden dni nazaj je začelo vse štekat po minuti ali še prej se je povezava sama od sebe resetirala. Torej če sem bil na msn-ju nisem nikol zdržal več kot 1 minuto gor na ircu max 10 sekund. Danes sem šel kupit wireless usb kartico. Neko poceni za 15€. Ko sem jo vtaknil noter in ji dal nastavitve da deluje kot acces point dela povezava normalno. Msn irc in web dela normalno.
Se da to kako rešit da bi šlo brez tega? Ali sploh ni rešitve in bom sedaj moral uporabljat dodatno kartico za acess point čeprav mi ni jasno zakaj sedaj dela.
Prosim za kakšno rešitev ali predlog.
Se da to kako rešit da bi šlo brez tega? Ali sploh ni rešitve in bom sedaj moral uporabljat dodatno kartico za acess point čeprav mi ni jasno zakaj sedaj dela.
Prosim za kakšno rešitev ali predlog.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76270 (16911) | tilinho20 |
» | msiexec.exe, msi.dll, Windows Live setup bootstrap ... Vse gre narobeOddelek: Programska oprema | 1410 (1323) | iskra |
» | ubuntu 6.10Oddelek: Operacijski sistemi | 1954 (1116) | Spot |
» | Po rahlem predahu se boj med Google in Microsoft nadaljuje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9678 (7216) | BigWhale |
» | messenger 7.0Oddelek: Programska oprema | 4979 (2755) | Jan987 |