Forum » Izdelava spletišč » ZenCart slovenski language pack
ZenCart slovenski language pack
unforgotten ::
Zdravo!
Že pet ur se zajebavam s slovenskim language packom in mi nikakor ne rata poštimat zadev, tako kot bi bilo treba. Še najbolj mi deluje 1.3.6 verzija, vendar pa mi pod kategorijami izdelkov izpisuje vprašaje namesto žjev in podobno, pa verjetno še kje, najverjetneje pri vseh modulih.
Poskušal sem tudi z vodiči na:
http://trsplet.com/blog/2008/05/28/php-...
Na žalost mi nikakor ne rata poštimat zadev. Ima mogoče kdo kak predlog oz. še boljše, ima kdo celoten prevod s šumniki oz. ve kje bi se ga dalo dobit? Lepo prosim, obupujem! Hvala!
LpN
Že pet ur se zajebavam s slovenskim language packom in mi nikakor ne rata poštimat zadev, tako kot bi bilo treba. Še najbolj mi deluje 1.3.6 verzija, vendar pa mi pod kategorijami izdelkov izpisuje vprašaje namesto žjev in podobno, pa verjetno še kje, najverjetneje pri vseh modulih.
Poskušal sem tudi z vodiči na:
http://trsplet.com/blog/2008/05/28/php-...
Na žalost mi nikakor ne rata poštimat zadev. Ima mogoče kdo kak predlog oz. še boljše, ima kdo celoten prevod s šumniki oz. ve kje bi se ga dalo dobit? Lepo prosim, obupujem! Hvala!
LpN
unforgotten ::
update: pod meniji/kategorijami šumniki so, ni pa jih na primer, če želim spremeniti TagLine v headerju, potem se mi takoj določene stvari spremenijo v neke čudne znake, na primer search engine ipd.
Nima noben kake ideje, prevoda?
Nima noben kake ideje, prevoda?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: unforgotten ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OSCommerce nastavitve (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Izdelava spletišč | 53537 (20688) | Skarabej |
» | [Linux] mlayer in podnapisiOddelek: Operacijski sistemi | 1529 (1008) | BozidarB |
» | branje iz fajla v javiOddelek: Programiranje | 1134 (1074) | Lizard |
» | MATLAB 7 problemOddelek: Programska oprema | 1019 (948) | teoo |
» | Angleško angleški slovarOddelek: Loža | 14756 (14665) | trillian |