Forum » Programska oprema » Bookmarks - favorites - organiziranje
Bookmarks - favorites - organiziranje
Icematxyz ::
Vrjetno že 1000 krat zastavljeno vprašanje ampak sem poskusil vsaj 10 različnih programov in razen frustracij nič uspeha.
Recimo da imaš kar nekaj "favorites" bližnjic v brskalniku in se odločiš sedaj bom pa to malo "uredil". Je kak program za to ki BISTVENO olajša to početje?
Drag and drop da podpira pa da preprosto folderje not narediš. Najbolj pomebno pa da ima DOBER preview, kjer lahko po več strani naenkrat pregledno odpiraš pa samo premetvaš sem ter tja v ustrezne mape potem linke...
Recimo da imaš kar nekaj "favorites" bližnjic v brskalniku in se odločiš sedaj bom pa to malo "uredil". Je kak program za to ki BISTVENO olajša to početje?
Drag and drop da podpira pa da preprosto folderje not narediš. Najbolj pomebno pa da ima DOBER preview, kjer lahko po več strani naenkrat pregledno odpiraš pa samo premetvaš sem ter tja v ustrezne mape potem linke...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Modri zaslon smrti dobil zelenega brataOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13944 (11307) | [D]emon |
» | driverOddelek: Pomoč in nasveti | 1137 (1008) | Yacked2 |
» | hitrost ventilatorjaOddelek: Programiranje | 628 (477) | Smurf |
» | Izšel Slobuntu 10.10.2 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 19629 (16313) | Mavrik |
» | Kater program za izdelavo videa ?Oddelek: Zvok in slika | 8754 (8594) | Dri3r |