Forum » Kaj kupiti » Kolk je tole vredno ?
Kolk je tole vredno ?
#000000 ::
Prensosnik Gericom Phantom XXL
zaslon 17"
AMD Sempron 3100+
512 rama
80 giga disk
dvd pekač
IR, Bluetooth, wifi
licenčni windows XP
vse deluje BP edino baterija je zanič
Glede na to da je ob nakupu stal 1000 evrov, kolk mu je padla cena v tem času ?
zaslon 17"
AMD Sempron 3100+
512 rama
80 giga disk
dvd pekač
IR, Bluetooth, wifi
licenčni windows XP
vse deluje BP edino baterija je zanič
Glede na to da je ob nakupu stal 1000 evrov, kolk mu je padla cena v tem času ?
No ja 500 ni 300 :) sej pomojem če zamenjam še baterijo bi mogu z malo čakanja na bolhi dobit 300 ?
opeter ::
potem se boš pa načakal. Lahko pa poskusiš dat gor na ebay.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
sonac ::
To ni za moje pojme pod nobenim pogojem vredno 300€, žal.
Procesor je star, pa še v svojih časih ni bil ravno dober, baterija je zanič, rama je malo...edina svetla lastnost, ki jo vidim, je 17" ekran.
Ne vem no...vsekakor lahko probaš, vendar je dejstvo to, da se z današnjimi računalniki, ki se dobijo za 500€ NOVI, ne more primerjat niti na 100km.
Procesor je star, pa še v svojih časih ni bil ravno dober, baterija je zanič, rama je malo...edina svetla lastnost, ki jo vidim, je 17" ekran.
Ne vem no...vsekakor lahko probaš, vendar je dejstvo to, da se z današnjimi računalniki, ki se dobijo za 500€ NOVI, ne more primerjat niti na 100km.
solatko ::
Daj na Bolho, za €1 in licitacijo, pa boš vidu do kam bo prišla cena, menim, da malenkost čez €100. Sploh ni pomembno koliko je vredno, bistvo je koliko dobiš.
Pyr0Beast ::
Aja, baterija ni variante, da je zanic.
Nafilaj do kraja, nato pa v windowsih izklopi moznost, da se ti ugasne, ko pritisnes na gumb za izklop. Tako jo izprazni do kraja, dokler elektronika v bateriji ne reagira in se laptop odklopi.
Po moznosti uporabi RMClock in poglej, kaksna je napetost baterije.
Pri meni pade na 12V (iz 17V) preden odklopi z 8celicno baterijo (4x2 celici vezani zaporedno (odklop pri 3V na celico), pri 6 celicni bateriji (3x2 zaporedno) pa se odklopi pri 9V :)
Sicer, zakaj bi sploh menjal ? IMHO je to dokaj dober prenosnik, ce ravno ne nabijas igrice gor.
Nafilaj do kraja, nato pa v windowsih izklopi moznost, da se ti ugasne, ko pritisnes na gumb za izklop. Tako jo izprazni do kraja, dokler elektronika v bateriji ne reagira in se laptop odklopi.
Po moznosti uporabi RMClock in poglej, kaksna je napetost baterije.
Pri meni pade na 12V (iz 17V) preden odklopi z 8celicno baterijo (4x2 celici vezani zaporedno (odklop pri 3V na celico), pri 6 celicni bateriji (3x2 zaporedno) pa se odklopi pri 9V :)
Sicer, zakaj bi sploh menjal ? IMHO je to dokaj dober prenosnik, ce ravno ne nabijas igrice gor.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Pyr0Beast ()
Blinder ::
Ma jaz se spomnem da je bil v leklerku prensnik za 285€, v tusu za 339€. Če ta ima še bogo baterijo bi moral bit vreden dosti manj kot teh 285€... Mogoce pa ljudje ne vejo da se da dobit za manj kot 400€ novi prenosnik, tak da bi se jim recimo 300€ za rabljenega zdelo dober real
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Evo brez bolhe in dajanja oglasa kamorkoli, je zadeva prodana za 300 evrov
edit: prodano za 300€ s tem da sem se obvezal da mu nabavim novo baterijo, kar me bo stalo cca 20-40€
edit: prodano za 300€ s tem da sem se obvezal da mu nabavim novo baterijo, kar me bo stalo cca 20-40€
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Blinder ::
Aja polpa kul, sem mislo da baterija stane po 100€
99.991% of over-25 population has tried kissing.
Pyr0Beast ::
Aaa, cestitke ! :)
Some nanoparticles are more equal than others
opeter ::
Samo če bo od Kitajcev naročil, boš plačal DDV na carinski pošti...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
Kakšen ddv ? Par dni nazaj sem dobil s kitajske pošiljko ki je vredna 5 evrov,5 evrov pa je bila poštnina. Plačal sem s paypalom, poštar pa mi je paket -ker ni šel v nabiralnik- pustil kr na stebru ograje.
Če bi blo še kej za plačat bi verjetno to pokasiral poštar al pa bi mogu po paket na carinsko pošto ?
Zna pa bit da je bila vrednost pošiljke premajhna in sem se zato plačilu izognil ?
Če bi blo še kej za plačat bi verjetno to pokasiral poštar al pa bi mogu po paket na carinsko pošto ?
Zna pa bit da je bila vrednost pošiljke premajhna in sem se zato plačilu izognil ?
tomaz321 ::
Plačal boš v primeru, ko bo vrednost blaga skupaj s poštnino presegala 22EUR - LINK
V tem primeru boš plačal carino+DDV+neke dajatve (stroške manipulacija al neki tazga)! Način plačila in kako ti bo dostavljeno nima veze - vozo ima to, da pakate prvo pregleda carinska pošta in če ocenijo da je lahko vrednost blaga in poštnine > 22 EUR boš dobil poziv da predložiš potrdilo o plačilu oz. račun in na osnovi tega ti bodo zaračunal!! Tko da če te bo baterija s poštnino prišla okol 40EUR, boš verjetno moral plačat še najmanj kakih 10EUR zraven!
V tem primeru boš plačal carino+DDV+neke dajatve (stroške manipulacija al neki tazga)! Način plačila in kako ti bo dostavljeno nima veze - vozo ima to, da pakate prvo pregleda carinska pošta in če ocenijo da je lahko vrednost blaga in poštnine > 22 EUR boš dobil poziv da predložiš potrdilo o plačilu oz. račun in na osnovi tega ti bodo zaračunal!! Tko da če te bo baterija s poštnino prišla okol 40EUR, boš verjetno moral plačat še najmanj kakih 10EUR zraven!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kitajska roba in carina/davek (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25426 (8793) | hotlips |
» | Carinska pošta (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 102879 (57740) | Mare2 |
⊘ | CARINA ebay (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 96572 (73437) | Tilen |
⊘ | Carina (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 42033 (37814) | Tilen |