Forum » Strojna oprema » kakšne so razdalje med luknami za blok na epox 8kha+
kakšne so razdalje med luknami za blok na epox 8kha+
rap3r ::
Nej mi en prosm pove kakšne so razdalje med luknami za blok na epox 8kha+ k rabm neda se mi pa kište odpirat pa volcanota dol jemat!!!Se prav kok sta leva pa desna pa zgorna pa spodna oddaljeni!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
VASkO ::
to bi tudi jaz rad vedel, ker sem si glih en blok z novim designom (od morphlinga) narisal
bosta mogoce boeing pa morphling tako prijazna in tu kaj napisala, da nam ne bo treba kist odpirat in merit
bosta mogoce boeing pa morphling tako prijazna in tu kaj napisala, da nam ne bo treba kist odpirat in merit
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri dvd pekač kupitOddelek: Kaj kupiti | 1655 (1245) | Caligula |
» | Cena vodnega hlajenja?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 843 (663) | JIM22 |
» | Se nedokoncan, a vendarle - Midi-tower H20 sistem (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 11605 (8314) | Fury |
» | Malo pozno a vseeno. Moja Antec Silver wb. kištica :)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2162 (1350) | morphling1 |
» | Moja nova zelo modificirana kišta in blok, veliko slik! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 18082 (13164) | the_unborn |