» »

obnova nezaželjene datoteke?!

obnova nezaželjene datoteke?!

turist1 ::

Imam problem, izbrišem nezaželjenno Microsoftovo datoteko a se po restartu PC-ja datoteka obnovi! Tudi če jo izbrišem iz koša!
Zanimivo je pa da se to ne zgodi na vsakem PC-ju kjer to naredim. Torej je neka funkcija izklopa restora,...tistega fila 100% ne potrebujem ,ne jaz ne OS! in ni pomemben!
vsi predlogi so welcome....

bluefish ::

bi bilo dobro vedeti, kaj za vraga je to ena nezaželjena datoteka.

imagodei ::

Verjetna sta dva scenarija:
- okužba z virusom/trojancem
- brišeš neko log oz. podobno datoteko, ki se vedno znova kreira ob vsakem zagonu.
- Hoc est qui sumus -

pravzaprav ne.
Brišem fonte, ki jih ne želim imeti na PC-ju. natančneje Verdano, ker jo outlook2007 ne prikaže pravilno, je moja rešitev da se jo izbriše in email avtomatično prikaže problematičen emailv drugi pisavi( times new roman,ali arial)- in tudi če nastaviš pisavo v outlooku defaul arial, tega sploh ne upošteva, jo prikaže v pisavi, ki jo je pošiljatelj izbral.

Torej kako zbrisati pisavo iz folderja fonts, brez obnovitve?:|
kak genij zunaj, ki zna "trajno" brisat:D do sedaj mi to ni predstavljalo problema....če je rešitev kak program-mora biti free. in raje vidim brez programa.

R33D3M33R ::

Mogoče to dela Windows File Protection, v spodnjem dokumentu je tudi opisano kako zadevo izklopiš:

http://www.microsoft.com/whdc/archive/w...
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

hvala R33D3M33R,
sem storil kot je pisalo.
-------------------------------------------
"You may disable WFP by setting the value SFCDisable (REG_DWORD) in HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows NT\ CurrentVersion\ Winlogon. By default, SFCDisable is set to 0, which means WFP is active. Setting SFCDisable to 1 will disable WFP"-------------------------------------------------
to sem storil, a spodaj piše še:
---------------------------------------
Important: You must have a kernel debugger attached to the system via null modem cable (for example:I386kd.exe or Windbg.exe) to use SFCDisable = 1 or SFCDisable = 2.
----------------------------------------------
tega pa ne znam vklopit tega kernela?'I386kd.exe or Windbg.exe'...se kaj bolj kdo spozna?

po teh navodilih
http://www.microsoft.com/whdc/archive/w...
:(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: turist1 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows xp zamenjava sistemskih datotek?

Oddelek: Operacijski sistemi
131333 (1169) amigo_no1
»

4x1gb ddr2 ali 2(kit)x2gb ddr2 ? (4gb ddr2 rama)

Oddelek: Strojna oprema
272297 (1725) CheapShit
»

Blue Screen pri kopiranju s prenosnega diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
61098 (1010) J_Rotten
»

Microsoft popustil razvijalcem varnostne programske opreme

Oddelek: Novice / Varnost
325282 (2622) denial
»

Microsoft novice