Forum » Pomoč in nasveti » Narobe posnet CD!?
Narobe posnet CD!?
BlackHole ::
Kupil sem nov 24x pekač in zapekel prvi cd. Bil je audio CD in sem ga pekel pri hitrosti 16X, kar je tudi medij (CD) dovoljeval. Vendar, ko predvajam posnet CD, se sliši kot da bi na hitro predvajal. Kaj je narobe?
ender ::
katera firma CDja (in snemalnika)? efekt, ki si ga opisal ponavadi nastane, če je CD slabo posnet, ali pa če predvajaš 90/99 min CD v starejšem predvajalniku.
btw: a ti preskakuje že od začetka, ali se začne šele na določenem mestu (tam, kjer je snemalnik preklopil iz 16x na 20/24x hitrost?)
btw: a ti preskakuje že od začetka, ali se začne šele na določenem mestu (tam, kjer je snemalnik preklopil iz 16x na 20/24x hitrost?)
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
BC3 ::
kaj pa popačenje? sm presnemavu ,,on the fly" pa so vsi cd-ji uničeni. pol sm pa na disk naredu image pa snemu pa je blo dobr.
( cd - muller 80 min
pekač - plextor 12/10/32A )
( cd - muller 80 min
pekač - plextor 12/10/32A )
AngelOfDeath ::
BC# pri presenmavanju audija on the fly je največ odvisno od tvojega procesorja , diskov cdroma .... Ker če nimaš vsega vredu se pač zgodi to kar si rekel
BlackHole ::
Takole je. Jaz že imam navado, da ko snemam CD-je za kake kolege sploh ne sprobam več, če je v redu ali ne. Cd je 80 min in očitno ima kolega nek star cd player, ker na drugih dveh playerjih je delal CD v redu.
_pobesneli_ ::
Ponavadi treba glasbene cd-je snemat polovično hitrostjo.Meni je delalo prav tako pole pa sm provu smemat s polovično pa je blo vse v redu.Poskusi
Area_51 ::
S kerim programom, pa pretvarjate iz MP3 v CDA, ker jazs sem z nekim programom, ki se ne spomnem naslova, pretoru, posnel na CD in pol, ko sem predvajal na navadnem CD-Playeru, je vsako tolko pokalo ali pa se je pačlo. In ko to dela. ne morem ustaviti CD-ja. Vse kar lahko naredim, je, da odprem vratca. Ampak, ko jih odprem, pa se CD- tako hitro zavrti, da prav skoči ven iz pladnja. Zakaj to.???
Area 51
BC3 ::
AngelOfDeath, mam XP1600+, ibm IC35 40GB, plextor, toshiba dvd 16/12... men se zdi da je to vse kul. je pa res da mam plextorja in dvd na istem ide-ju...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9997 (6321) | jastreb |
» | Problem z plextorjem 48/24/48Oddelek: Strojna oprema | 1147 (926) | Ghero0 |
» | Še ena o cd-medijih:Oddelek: Kaj kupiti | 2254 (1503) | LeQuack |
» | V kolikšnem času vam posname poln 700MB CD? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5067 (4176) | Lime |
» | S kakšno hitrostjo pečti audio CDje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6969 (5883) | City |