» »

HP Napajalnik kabel za prenosnik

HP Napajalnik kabel za prenosnik

diezel ::

Pozdravljeni !

Pred kratkim sem kupil nov prenosnik HP z 1 letno garancijo. Včeraj sem bil ob prihodu v sobo zelo presenečen. Čudne vonjave prekurjene elektronike so se vile vse do vrat pred katerimi sem stal. Opazil sem tudi da je vrglo ven varovalko. Seveda sem takoj ugotovil da je kriv napajalni kabel mojega prenosnika. Še dobro da je še vedno v garanciji, so bile moje prve misli.

In se danes odpravim z Ljubljano na HP pooblaščeni servis, kjer so potrdili da je krivec res (samo) kabel. Človek bi si pri zdravi kmečki pameti mislil da bo novega dobil zastonj. Ampak temu ni bilo tako, z izgovorom da gre le za potrošni material so me napeljevali k temu da bi nazadnje le kupil novega. Zaradi pomankanja časa in šolskih obveznosti sem moral pistati na lumparijo ki so jo skuhali in kabel le kupil za poštenih 54 €. Glej ga zlomka novi kupljeni kabel pa ima 1 leto garancije. Kako je to mogoče ? ''HP-jevci'' so se spet zelo nespretno izgovorili da pač tako je in oni ne morajo pomagati.

Zanima me še vaše mnenje in izkušnje ali gre za nateg ali pač za čudno politiko reklamacij pri HP-ju.

KandazaR ::

Kot napajalni kabel misliš celoten napajalc ali samo tist kabel od vtičnice do napajalca? Potem na katerem servisu si bil (jih je več birotehna je sploh na slabem glasu).

diezel ::

Mišlen je celoten napajalc, servis bi bil pa Birotehna ja. Sej bom jutri poklicu na HP Slovenija HQ pa se mal pozanimal kako reči stojijo tam.

KandazaR ::

No samo kot zanimivost meni so ga ravno na birotehni zamenjali z novim ker je stari po 2 mesecim minil. Fora pa je bila da je celotna serija hp napajalcev bila fuč in so se pregrevali (z novim ni teh problemov). Drugače pa so te kar precej nategnili.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: KandazaR ()

Šimpanz ::

Če je bil kabel mehansko poškodovan in je bil to vzrok kratkega stika so pri Birotehni naredili vse prav.

diezel ::

Glede kakih mehanskih poškodb ... ni nemogoče, ker sem ravno te dni malo potoval in seveda sem imel prenosnik zraven. KandazaR imaš morda kaj več podatkov glede tistega vpoklica ? Še tole me zanima, koliko vaten je tvoj napajalec ?

KandazaR ::

Imam 90W napajalc. Ne nimam več podatkov to mi je samo na servisu rekel ob reklamaciji.

perci ::

Tudi meni je šel napajalc na HP-ju. Ni bilo nikol dvoma, da mi bodo zamenjali zadevo pod garancijo (kakšen potrošni material, lepo vas prosim), so pa rekli, da v SLO ne bo teh napajalcev še 14 dni. No, prijazen mejl na HP Slovenija je pomagal, da so mi iz servisa še isti dan poslali mejl, da me čaka nov napajalnik. Zastonj, jasno.

sajko ::

Lahko napišete katere serije naj bi imel probleme? Ker se mi zdi, da se od mat (mislm da ma 6720s laptopa) adapter nenormalno greje.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup tiskalnika - MFP (print/scan/copy)

Oddelek: Kaj kupiti
357899 (6625) miller31
»

HP Slovenija

Oddelek: Kaj kupiti
113327 (2934) koyotee
»

V premislek pred nakupom novega prenosnika

Oddelek: Kaj kupiti
417523 (5742) zmaugy
»

HP garancija

Oddelek: Kaj kupiti
285525 (3539) mat xxl
»

počen plastičen rob zaslona prenosnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
967682 (4501) 49106

Več podobnih tem