Forum » Mobilne tehnologije » Google G1?
Google G1?
furion ::
Pozdravljeni,
Zanima me, ce se v sloveniji da dobiti Google G1.
Zanima me, ce se v sloveniji da dobiti Google G1.
- premaknil iz Kaj kupiti: Gandalfar ()
zee ::
Seveda ne.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Oz, a bi se dalo narediti tako, da Google G1 kupis iz USA, pa uporabis SIM od Mobitela al kako tako...
To verjetno bi slo. Ravno ta teden sem bral, da so ga odklenili (na vsa omrezja).
zee
pocakaj se kaksen mesec, da se ugotovijo vse dobre/slabe tocke aparata.
zee
Sej narocnina mi potece marca, tko da mam casa dovol...sam za Gmail zgleda super, za drugo itaq phona ne rabim (samo kaksnkrat za stare poklicat)...
Good Guy ::
si zih da deluje tut na evropskem kontitentu?
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
ce ga odklenes, potem lahko das noter SIM kartico od poljubnega operaterja.
zee
Hardstyle ::
Deluje tud v evropi. Na ebayu ga že lahko kupiš. Jaz čakam, da pride v Italijo pa si grem ponj.
eh, na Ebayu sm gledal, sam ima USA priklucek za polnilec (120V)...a se da to kako convertat al kako?
D0M3N ::
To ti gre samo not v ameriki imajo 120v, v evropi pa 220v. potreboval bi transformator.
oz. ko bojo naredili za evropski trg. boš dobil pač že originalen adapter (kot imaš sedaj).
oz. ko bojo naredili za evropski trg. boš dobil pač že originalen adapter (kot imaš sedaj).
Xeon E5450| 8gb ddr2|
R9 270| P5QL-PRO| WD-750gb|
R9 270| P5QL-PRO| WD-750gb|
zigaurbajs ::
bolh-a-a-a... oziroma kommdata in mobisvet---299-230 eur. prej je pa bil 350-380eur. in ŠE android 2,0 os ne bo več šou na njega, sedaj pa smo šele pri 1,5 in tikkkk pred izidom krofka(donuta) 1,6 verzije. android je pa z 1,6 celo bolši od iphone-a.
še enkrat: www.slo-android.si
slo-android.si/forum.html
www.android.com
no, tu so vse info. lahk ti pa iz druge roke povem, da še ni 1,6 v slo, je pa že v tujini. vse info. so na zgornjih naslovih. novica, objavljena na slo-tech pa je povedala da je to razvoj programskega kita.
slo-android.si/forum.html
www.android.com
no, tu so vse info. lahk ti pa iz druge roke povem, da še ni 1,6 v slo, je pa že v tujini. vse info. so na zgornjih naslovih. novica, objavljena na slo-tech pa je povedala da je to razvoj programskega kita.
__Devil__ ::
No, mimogrede. Se ne da dobiti te nove verzije preko spleta in jo namestiti, ali je treba počakati, da se "sama naloži" ?
Hvala!
Hvala!
ja se da, če imaš root, vrjetno veš, kaj to pomen, je pa to pol hackanje in to je dodaten rom-podobno kot tema. čeboš prebral zg. navedene strani, boš vse vedu, za ka se gre.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moto G (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 165167 (55713) | c00L3r |
» | HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35780 (16935) | errhec |
» | Kater Android tablet? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18816 (14064) | keitai |
» | Htc hero (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7468 (4536) | nejc76 |
» | Izšel Android 1.6 SDK (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 8313 (6113) | __Devil__ |