Forum » Mobilne tehnologije » GPS avtomatki "popup" POI?
GPS avtomatki "popup" POI?
Phoebus ::
To da lahko v GPS (pa recimo kar garmin) vneseš lastne POI točke, vemo.
Ali je možno da je zadeva tako nastavljena da ko si v bližini neke točke, se ti odpre nekaj popup "zdaj si pa tu"?
Po defaultu tega ni, v menujih tudi nisem našel, zato sprašujem- če obstaja- očitno po pluginih, dodatkih, razširitvah,...
Ali je možno da je zadeva tako nastavljena da ko si v bližini neke točke, se ti odpre nekaj popup "zdaj si pa tu"?
Po defaultu tega ni, v menujih tudi nisem našel, zato sprašujem- če obstaja- očitno po pluginih, dodatkih, razširitvah,...
- spremenil: Phoebus ()
Karen ::
Tomtom ima proximity. Npr. nastaviš z editorjem da ti 300m od stacionarnega alarma sproži alarm. Če si to želel...
Karen ::
Mislil sem napisat stacionarnega radarja... no glavno da si razumel. Jaz imam tako da mi na avtocestah ene 400m pred stacionarcem sproži zvok alarma, da zmanjšam brzino.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kaj proži alarm proti krajam v trgovinah?Oddelek: Loža | 3366 (2666) | Pečo89 |
| » | Radar detektorOddelek: Loža | 5316 (4693) | OttoParts |
| » | Preprost "alarm"Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2583 (2199) | MihaFirst |
| » | Alalrm preko gsm-aOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3505 (3053) | balocom |
| » | WOLFENSTEINOddelek: Igre | 2387 (1794) | Koci |