» »

Problemi z visto

Problemi z visto

banca ::

lep pozdrav!
imam en velik problem. kupila sem si nov računalnik (acer) in sicer v italiji. Iam že naložene Windovs visto in to v italjanskem jeziku!!
a je možno da mi nekdo pomaga pa mi pove če se da kej namutit da se to spremeni al morm jst zdej spet naložit celo visto al pa kšn drug operacijski sistem?
najlepša hvala za vaš odgovor

t3hn0 ::

zazeni windows update in si izberi ang/slo jezik med popravki...vsaj pri ultimate verziji je tako
^.^

matuljcek ::

zdravo
tut sam mam delni blem na visti, pa bom kar vprašal v tej temi :)
zakaj ne morem inštalirat na visti bussiness različica
MS Visual Studio 2008 ? vedno mi javi da ne morem namestiti že run-time prerequsities :( kaka pomoč ?
sem pa poskusil različne setup inštalirat in pousod neuspešno ;)

c00L3r ::

lep pozdrav!
imam en velik problem. kupila sem si nov računalnik (acer) in sicer v italiji. Iam že naložene Windovs visto in to v italjanskem jeziku!!
a je možno da mi nekdo pomaga pa mi pove če se da kej namutit da se to spremeni al morm jst zdej spet naložit celo visto al pa kšn drug operacijski sistem?
najlepša hvala za vaš odgovor

Če si dobila zraven Visto Ultimate, potem gre preko windows update dobit SLO jezik. Najverjetneje pa nisi dobila Ultimate različice ampak Home Premium, Buisness ipd. V tem primeru gre z nekimi fintami spravit gor drug jezik. Na partis.si mislim da je opisan postopek.

Jaz bi ti svetoval, da ponovno namestiš Visto (tisto različico ki jo imaš) ampak tokrat z Slovenskim ali Angleškim DVD-em.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Potrebujem igralce in igralke računalniških iger!

Oddelek: Konzole
101410 (879) bluefish
»

[ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 476 77 78 79 )

Oddelek: Operacijski sistemi
3942267414 (67006) Seljak
»

A lahko zamenjam Visto z Xp-ji na tem kompu ?

Oddelek: Operacijski sistemi
151389 (1027) gokky
»

nv4_disp.dll error

Oddelek: Pomoč in nasveti
181335 (1238) nvidiaboy
»

Servisni paket popravkov za Visto (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
6312138 (7139) SebaR

Več podobnih tem