Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z visto
Problemi z visto
banca ::
lep pozdrav!
imam en velik problem. kupila sem si nov računalnik (acer) in sicer v italiji. Iam že naložene Windovs visto in to v italjanskem jeziku!!
a je možno da mi nekdo pomaga pa mi pove če se da kej namutit da se to spremeni al morm jst zdej spet naložit celo visto al pa kšn drug operacijski sistem?
najlepša hvala za vaš odgovor
imam en velik problem. kupila sem si nov računalnik (acer) in sicer v italiji. Iam že naložene Windovs visto in to v italjanskem jeziku!!
a je možno da mi nekdo pomaga pa mi pove če se da kej namutit da se to spremeni al morm jst zdej spet naložit celo visto al pa kšn drug operacijski sistem?
t3hn0 ::
zazeni windows update in si izberi ang/slo jezik med popravki...vsaj pri ultimate verziji je tako
^.^
matuljcek ::
zdravo
tut sam mam delni blem na visti, pa bom kar vprašal v tej temi :)
zakaj ne morem inštalirat na visti bussiness različica
MS Visual Studio 2008 ? vedno mi javi da ne morem namestiti že run-time prerequsities :( kaka pomoč ?
sem pa poskusil različne setup inštalirat in pousod neuspešno ;)
tut sam mam delni blem na visti, pa bom kar vprašal v tej temi :)
zakaj ne morem inštalirat na visti bussiness različica
MS Visual Studio 2008 ? vedno mi javi da ne morem namestiti že run-time prerequsities :( kaka pomoč ?
sem pa poskusil različne setup inštalirat in pousod neuspešno ;)
c00L3r ::
lep pozdrav!
Če si dobila zraven Visto Ultimate, potem gre preko windows update dobit SLO jezik. Najverjetneje pa nisi dobila Ultimate različice ampak Home Premium, Buisness ipd. V tem primeru gre z nekimi fintami spravit gor drug jezik. Na partis.si mislim da je opisan postopek.
Jaz bi ti svetoval, da ponovno namestiš Visto (tisto različico ki jo imaš) ampak tokrat z Slovenskim ali Angleškim DVD-em.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Potrebujem igralce in igralke računalniških iger!Oddelek: Konzole | 1410 (879) | bluefish |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267413 (67005) | Seljak |
» | A lahko zamenjam Visto z Xp-ji na tem kompu ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1389 (1027) | gokky |
» | nv4_disp.dll errorOddelek: Pomoč in nasveti | 1335 (1238) | nvidiaboy |
» | Servisni paket popravkov za Visto (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 12138 (7139) | SebaR |