» »

Samsung Omnia problemčki in nasveti?!?

Samsung Omnia problemčki in nasveti?!?

««
6 / 25
»»

samsung113 ::

Kr fajn je tale ROM samo moti me kr recimo ob rotiranju use skupaj tak čudno nardi.. ni najbolj prilagojeno.
Bo drugače verzij 5 kmalu zunaj?

Dr_M ::

Sej sm reku, ni se najbols narjeno, ker HTC ni (se) naredil Manile za landscape in je to trenutno najboljsi priblizek.
Sicer pa, zakaj rabis landscape?
Nova verzija je baje ze v delu, ampak K3 rom ni med najbolj stabilnimi.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Kako to misliš ni najbolj med stabilnimi? Ma kakšne napake?

Aha.. mogoče veš kje bi dobil za Omnio kakšne teme?

Na prvi strani tiste teme :)

Alien x3 ::

A mogoče kdo ve, če imaš kartico da ni naročnina, se da povezat na wireless zastojn?:|

Kater wireless?

diGGity ::

Prebral sem skoraj vse psote o omniji.. in sem postal malo skeptičen glede nakupa.. sprva sem bil ful navdušen.. v bistvu grem po tel. čez 10 dni.. samo zdaj vidim da precej stvari zajebava.. predvsem wifi, ki mi je ful pomemben :S

Lp.

c00L3r ::

Prebral sem skoraj vse psote o omniji.. in sem postal malo skeptičen glede nakupa.. sprva sem bil ful navdušen.. v bistvu grem po tel. čez 10 dni.. samo zdaj vidim da precej stvari zajebava.. predvsem wifi, ki mi je ful pomemben :S

Lp.

Moraš vedet kaj pričakuješ od telefona. Wifi dela, mogoče je občasno treba ponovno povezat. Če pa misliš, da je ta telefon iPhone in še malo več. To ni res. Vmesnik se ne more kosat z iPhone-om, je pa zato aparat dosti boljši v drugih pogledih.

fakmarjana ::

Na tem linku http://www.samsungmobile.com/support/om... vpišem svojo verzijo omnie in mi napiše da verzija ni prava. Moja omnia je verzije PNHHC...
Ve kdo zakaj mi to napiše ?

c00L3r ::

Na tem linku http://www.samsungmobile.com/support/om... vpišem svojo verzijo omnie in mi napiše da verzija ni prava. Moja omnia je verzije PNHHC...
Ve kdo zakaj mi to napiše ?

To sem jaz tudi že tukaj spraševal, pa nisem dobil odgovora. :(
Mogoče ima SLO trg neke ponarejene Omnie. :P

Kater wireless?

kuk jih pa je? :D brezžični internet, wifi...

Kaj si zbral državo Filipine?

Napacna verzija je zato, ker nimate verzije roma, ki se prodaja v tisti drzavi, katero ste izbrali.
Vsaka drzava ima eno ali dve razlicni oznaki roma, tako da se slovenska ne ujema z anglesko ali italjansko (ceprov pa vse verzije delajo povsot).

Ok, malo nelogicno uprasanje si postavil. Ce mas doma lasno wireless omrezje, je jasno zastonj. Nevem zakaj bi mogu za to placat?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dr_M ()

Ma$terM|nd ::

Tud jaz mam PNHHC verzijo in bi rad menjal. Zanima me če je že kdo to nardil in kako. Najbolj ogret sem za Manilla2d M2D04. Modem driver mam nameščen zanima me samo kako naprej. Samo povežeš preko ActiveSync in inštaliraš? Nebi rad kaj zašuštral zato sprašujem.

Jst sm včeraj inštaliral M2D03 in MD204,ampak sem potem prestavil nazaj kar na ogirinal verzijo zato ker mi meniji bol ugajajo.Drugače pa priporočam ti MD203 ker je boljša.. hitreje se odziva pa tudi reagira na touch prej kot MD204!

Ok, malo nelogicno uprasanje si postavil. Ce mas doma lasno wireless omrezje, je jasno zastonj. Nevem zakaj bi mogu za to placat?

Ja nevem, mam doma wireless omrezje, povežem se na njega, napiše connected, grem na internet pa mi kr denar žre...

Ucasih se sam od sebe poveze preko HSDPA...
Ampak sej vidis ikonco pri omrezju, ce je povezan.

diGGity ::

Saj v bistvu ne pričakujem od tega telefona da bo kot iphone.. ma moj foter iphone-a pa saj je ql nisem pa nekaj navdušen najbolj nad njim..saj v tem je glih finta.. da vsak telefon ima pomankljivosti in dobre lasnosti.. meni je OMNIA dokaj dober telefon..samo zdaj ko sem prebral par stvar o WIFIju sem malo razočaran.. upam da deluje WIFI normalno..tut če kdaj pa kdaj prekine povezave ni sile..samo pač da deluje vsaj približno normalno.. da sem lahko doma npr. na Messengeru..ne rabim za osebnim računalnikom sedet itd. ena stvar ki sem jo še prebral glede DIVX..to bi naj bil edini tel. ki podpira ozr. NEPODPIRA..sem prebral dost člankov.. da sploh ne deluje divx tak kot bi moral..samo če filmi ne delujejo..potem nemore imeti certifikata.. v tem je glih meni bistvo da nebom rabil več rippat filmov in dodajat podnapisov kot na starih Sony Ericssonih :D , da bom dodal kar celi film gor tak kot treba brez nepotrebnega dela.. ampak baje ne deluje DIVX tak kot bi moral..včasih ni zvoka ali pa slike.. eni sploh ne delujejo..v bistvu sme postal ful SKEPTIČEN glede nakupa, čeprau bom vseno kupil telefon.
Lp

onix72 ::

Sem si hotel inštalirati programček no data, zato da ne pride do teh nevščnosti pri prenosu podatkov.
Pa ne znam :(
Program imam na disku zipan.
Telefon povežem na kabel s pc jem.
In ko odzipam fajl ne ve sk aterim programom ga odpreti.
Kako se inštalira take in drugačne programčke gor?
Naložu sem si Fring je šlo brez problema.
Ostalga pa ne znam :(

program daš na telefon in maš povezano z kompom, potem pa ga zaženeš v kompu.(zaženeš ikonco ki si jo dal na telefon, ampak iz kompa jo zaženeš) upam da je razumljivo
@DR_M jst mam HDSPA izkloplenu, tku da ne bi smelu, čeprou mam dostkrat 3G ikonco na namizju. se pravi ko je ni mi ne bi smelo denarja vlečt? :D
@ve kdo link od ''no data'' na netu? LP Alien

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Alien x3 ()

Nevem kako to vam probleme dela. Men se se ni zgodilo, da bi se mi preko HSDPA ali GPRSa povezu, pa da nebi vedu. Vedno mam to izklopljeno in ce se hoce povezat, se itak cez 1/3 displaya pokaze okno da se povezuje.

nevem no, krneki men poveže napiše connected wi-fi, grem na net pa pol povezuje na gprs simobil...

Ph4nt0m ::

V nastavitvah si izklopi GPRS... Oziroma naj ne bo to primarna povezava pa bo delalo preko wifi...

JanezH ::

A komu najde satelite, če greš v Google maps / Meni / Uporabi GPS
Pol mi vedno piše: "Iskanje satelitov GPS(0)." in nikoli ne najde satelitov.

Kako je s tem?

Ph4nt0m mi lahko poveš kje je to?...to na GPRS Authentication? kle je Si.mobil MMS,GPRSvse PAP, nastavim na CHAP, none, pap? LP Hvala
@Smukec, imaš telefon na prostem?
Sicer pa si nastavi XTRA na Enable( Enhanced GPS settings)

Alien X3 Jaz sem pod Browser Connection odkljukal automaticly detect settings, preden odpreš opero pa vzpostavi wifi povezavo...

To mam vse že... automaticly detect settings nimam obkljukano in wi-fi vzpostavm predn grem na net,... zanima me za GPRS Authentication za tisto ko so MMS,GPRS = PAP, al mora bit CHAP al none? LP Tnx

Zakaj meni v Garminu napiše "Za to funkcijo potrebujete podrobne zemljevide..."?

823483 ::

Prijatelja zanima, če imajo v kakšnem Lj simobilu omnio na zalogi.

butkomutko ::

Zakaj meni v Garminu napiše "Za to funkcijo potrebujete podrobne zemljevide..."?

pa imas nalozene zemljevide al pa jih ne najde

sam sem si ravno danes nalozil najnovejse mape bivsih yu republik z datumom 4.dec 08

jakec13 ::

Zdravo!

Jaz delam preko Si.mobila! Če te kaj zanima, me kontaktiraj.

jaka.kern@yahoo.com
040 290 000

823483 ::

Zdravo!

jaka.kern@yahoo.com
040 290 000

Imaš mail ;)

Zdravo!

jaka.kern@yahoo.com
040 290 000

Imaš mail ;)

Enako:D

Jaz sem te tudi dodal, zaradi parih uprašanj iz SiMobila.. :D

Jaz sem te tudi dodal, zaradi parih uprašanj iz SiMobila.. :D

Kam si me dodal :D?. evo MSN: jakec13@hotmail.com

Drugače pa ni problema! Če kogarkoli kaj zanima, oz. potrebuje od Si.mobila (nova naročnina, spremembe paketa.. karkoli potrebujete :D) me lahko brez problema kontaktira :D.

P.S. Povej naprej :D

LP, Jaka

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jakec13 ()

Biu sm dodou na msn un tvoj mail:P zdej sm tud tega,
hvala LP

pa imas nalozene zemljevide al pa jih ne najde

sam sem si ravno danes nalozil najnovejse mape bivsih yu republik z datumom 4.dec 08

Nevem če imam. Kje se pa da to dobit? Je to mogoče Adria Route? Lp

_borci ::

da to je to!

onix72 ::

program daš na telefon in maš povezano z kompom, potem pa ga zaženeš v kompu.(zaženeš ikonco ki si jo dal na telefon, ampak iz kompa jo zaženeš) upam da je razumljivo
@DR_M jst mam HDSPA izkloplenu, tku da ne bi smelu, čeprou mam dostkrat 3G ikonco na namizju. se pravi ko je ni mi ne bi smelo denarja vlečt? :D
@ve kdo link od ''no data'' na netu? LP Alien

Program sem extrahiral... setup.exe
Jo prenesu na GSM, jo zagnal na compu a brez uspeh
Odpre se mi nova stran. c/users/....in je en velik fajl teksta html
In na GSMju se ni nič zgodilo.
Ne vem kaj narobe počnem??

hjou... maš odprto mapo od telefona, k je povezan prek kabla, tm v tej mapci od telefona najdeš kje maš to ikonco...( Prej moraš ekstraktat na kompu...) in jo zaženeš, odpre se ti na telefonu če želiš blabla... ti klineš da, in se ti inštalira. Tako sem jaz igrice inštaliral in Garmin XT. ikonco garmin dam na telefon in jo zaženem na računalniku v mapi kjer je v telefonu.
Upam da je dobro razloženo :P
če ne pa.... ghetto.alien@hotmail.com

Luka-s ::

To mi pa lahko pomagate! :)

Kako naj nastavim, da mi bo vse file (slčike, video...)shranil telefon na 8gb kartico (My Storage) in en na telefon?

Lp, Luka

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Luka-s ()

ja shraniš v my storage,...:D brskaj malo, nihče ni od vedno vedel vsega :P

Ja vem, da jih lahko kopiram iz My Documents. :))Mene zanima kako bi lahko nastavil My Storage kot nastavljeni naslov za shranjevanje, da bi telefon avtomatično shranjeval v My Storage namesto v My Documents.

Kaksen predlog?

Pod connections greš na USB connection in file transfer nastaviš na storage card... Nobena umetnost :)

To delas na nivoji posameznih programov.
Npr pri fotoaparatu lahko nastavis, da ti shranjuje kamorkoli. Splosne nastavitve pa ni.

Hvala. Če bom mel še kako vprašanje se oglasim. :D

To delas na nivoji posameznih programov.
Npr pri fotoaparatu lahko nastavis, da ti shranjuje kamorkoli. Splosne nastavitve pa ni.

Jah za tele slike je tako, ampak kar se tiče glasbe in videov pa je vrjetno mislil, za prenos iz računalnika... Kakorkoli, za oba primera bi moralo biti sedaj jasno :)

krneki0001 ::

A se je že kdo igral, da bi zalaufal na omnii pocket cmd in pocket console ter potem kak devcpp?

U bistvu poinštaliraš pocket console, potem cmd in nato cpp, pa lahko pišeš programe v c++ in jih potem tudi izvajaš.

Če sebo kdo igral, pa mu rata, nej napiše kak je prišel do tega, ker meni je enkrat ratal, potem pa sem tisti dlančnik prodal insedaj na sedanjem se konzola noče več zalaufat.

Malo več pa o tem tukaj
http://www.walkingrandomly.com/?p=22
««
6 / 25
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung Omnia 7 (strani: 1 2 3 424 25 26 27 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
1347276143 (180904) clix
»

SAMSUNG i8000 OMNIA 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6913151 (6892) Destroyers
»

Windows Mobile 6.5 na Omnia i900

Oddelek: Operacijski sistemi
51116 (1082) hojnikb
»

samsung omnia SGH-i900