Forum » Mobilne tehnologije » [iphone] Kje dobiti converter za ugreznjen 3,5mm jack?
[iphone] Kje dobiti converter za ugreznjen 3,5mm jack?
$%&/() ::
Torej... Ker sem izgubil priložene slušalke (ki so bile tako ali tako bolj kot ne zanič), sedaj rabim converter, saj slušalk z navadnim jackom ne morem priklopiti.
Preiskal sem slovenske spletne trgovine, iz tujine pa bi naročal samo, če se tega v Sloveniji res ne da dobiti.
Hvala za pomoč ;)
Preiskal sem slovenske spletne trgovine, iz tujine pa bi naročal samo, če se tega v Sloveniji res ne da dobiti.
Hvala za pomoč ;)
- spremenil: $%&/() ()
$%&/() ::
Spet jaz. Pred kakim letom sem kupil ta adapterček, sedaj sem ga pa izgubil. Na bolhi ga ni več, na ebay pa tudi ne morem s to bedno SKB kartico. A se slučajno komu z malo boljšimi google skills kot mojimi da pogledati po googlu/bolhi/whatever, če kje obstaja ta adapter? Danke šon!
z3ro ::
z3ro ::
Jp, nekaj takega. Žal sem z drugega konca Slo. - z Jesenic:P Kje pa si ga kupil?
dobil sem zraven neotoucha(ovitka) za ipoda...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung galaxy S4 (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 169398 (60201) | Dr-4Skull |
» | Novi USB (3G) MODEM za MOBILNI INTERNETOddelek: Pomoč in nasveti | 4690 (4387) | OvCa77 |
» | GTA V - PS 3 IN XBOX 360 (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 13587 (12695) | opeter |
» | nakup iphone 4, da ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20977 (17572) | ;-) |
» | iPhone 3G (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 26158 (10680) | eieieie1 |