» »

kasko-triglav?!?

kasko-triglav?!?

smash ::

Zanima me naslednje...

na avtu imam nekaj praskic, počen zadnji odbijač ter udarjen zadnji levi del (praska ter vboklina v avto po lastni krivdi)...

..mislite, da bodo kaj kompliciral, če napišem, da se je vse to zgodilo na parkirišču? bodo verjeli? kako je s tem? ima kdo izkusnje?

poleg tega imam na strehi in havbi udarce od toče...tako da je kar nekaj stvari za popravit..klical sem tja in so mi rekli, da je za vsak škodni primer potrebno napisati svoj prijavni list..

sedaj jih imam ze ene 6

mislite, da bo slo brez tezav? je res, da ce priznam krivdo pri nastali skodi, da upostevajo odbitno fransizo? zato bi raje rekel, da je pac nekdo ponoci udaril v avto, samo ne vem, ali lahko ugotovijo, da govorim neresnico...tako da prosim za nasvet

hvala
  • zaklenil: perci ()

Vikking ::

Dobi se s svojim zav. agentom ter se zmenita oz. ti naj pomaga najboljšo možno rešitev. Če ni pripravljen pomagat, ga zamenji.

OZZY ::

Greš na zavarovalnico in izpolniš pač 6 škodnih listov - če maš npr. poškodbe na vseh vratih izpolni 4 obrazce, saj bo tko al tko popravilo zajelo vse poškodbe.
Kdaj se je zgodilo napiši ''v času trajanja police'', kdo je kriv...pa drugi ''neznani'' neprevidni vozniki na parkirišču.
Zdej če maš delni kasko ni odbitne, če pa maš polni pa mislim, da je razen če nisi dodano skleni še poleg popolnega kaska delni kasko za npr. parkirišče. Potem odbitka ni.
Go with the flow.

smash ::

a b moral poklicati policijo, da za večjo poškodbo napišejo zapisnik? ali lahko rečem, da se je pač zgodilo preko noči?

Opkow ::

Ce je skoda vecja od dolocene vsote moras poklicat policijo, da ti naredijo zapisnik. Pozanimaj se pri zavarovalnici kako je s tem.

Pred leti je bila ta meja, ko sem jaz klical zavarovalnico, cca 200.000 takratnih tolarjev. Meni so skodo ocenili na 230.000 SIT, pa ni bilo frke.

Edino pri uveljavljanju posameznih skodnih zahtevkov nisem ziher, ce za vsak tak zahtevek pades tudi pri bonifikaciji. Pozanimaj se in skalkuliraj kaj se bolj splaca.

KandazaR ::

Če imaš dodatno zavarovanje parkirišča ne bo noben komplicira.

perci ::

Lej, simpl. Če hočeš izvajat zavarovalniške goljufije, OK. Ampak na tem forumu ne boš dobil nasveta, kako to počet. Za sproti ti pa se povem, da je to, kar kaniš storiti, kaznivo dejanje in baje se gre v zapor za to.

Zaklepam.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cenilec prepričan v svoj prav (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
8620432 (17049) D3m
»

Še kasko zavarovanje ali ne? (strani: 1 2 3 )

10632293 (30313) D3m
»

Kasko zavarovanje

Oddelek: Loža
163675 (2011) šernk
»

Hit & run

426603 (4490) Ajama
»

Pobeg pri nesreči (strani: 1 2 )