Forum » Loža » 3. svetovna vojna leta 2010???
3. svetovna vojna leta 2010???
SeeN000 ::
Kaj vi menite o 3.sv? Baje je jasnovidka napovedala že 2.sv in še druge stvari. jaz pravim če bi se teli FAKING politiki mal k pameti spravili nebi prišlo do tega. Pol, ko bojo pa z jederskimi uničili pol sveta pa itak naujo nč mel razen ruševin ki bojo porabili še 1x tolk keša da si use preuredijo. Sploh nevem kako naj bi prišlo do 3.sv, samo vprašam za vaša mnenja ker me zanima
- zaklenil: Gandalfar ()
Thomas ::
Hehe ... v eni drugi temi ljudem soli pamet, kako naj se ukvarjajo s čem drugim - puncami naprimer - kot pa da tukaj pišejo.
Potem pa odpre rekordno neumno temo.
Je to lahko samo slučaj?
Potem pa odpre rekordno neumno temo.
Je to lahko samo slučaj?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
shark_nm ::
Jah sam ne vem, zakaj se od te Vange šele ko je pizdarja mim zve da je ona pa to vedla. Pač če so vse to vcedl, ne vem zakaj potem kursk ni bil lepo doma na suhem :D
Glede na to da je vsepovsod govor o tem, pa sem dau še sem temo na to da vidim mnenja. Za tisto ukvarjanje je pa moje mnenje, da tip ki pravi...pa saj piše tam. Do konca preberi moj post pa boš videu da me zanima samo mnenja, jas sem dal svojega.
Loki ::
jasnovidke resnicno veliko stcari napovejo dandanes.
predlagam, da se pridruzis SV potem. najbolj najebejo v takih vojnah namrec civilisti.
predlagam, da se pridruzis SV potem. najbolj najebejo v takih vojnah namrec civilisti.
I left my wallet in El Segundo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Loki ()
shark_nm...za kursk dobra ideja...če so vedl zakaj ni bla na suhem :D. Možn d niso vrjel pa so usejn rinli, kaj pa veš
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SeeN000 ()
fabrskd ::
Menimo menimo in še enkrat menimo....? Je**la te jasnovidka u vrh guzice!!!!!!!!
Screw you guys i'm going home!!!
Icematxyz ::
Zdaj če smo realni in če gledamo "človeštvo" skozi njegovo zgodovino je dejstvo, da lahko novo vojno pričakujemo.
Kdaj pa bo, pa zagotovo ne ve dobena jasnovidka. Ker če bi vedela, bi zadela na loteriji in šla uživat na Bahame. Ne pa da bi nam še zadnje dneve pokvarila s tako mračnimi napovedmi.
Vojna pa zagotovo bo v prihodnosti še kakšna. Tudi svetovna.
Edit: Zato pa je treba že preventivno "uničevati masters of war" ne pa da vladajo takšni ljudje kar celotnim celinam...
Kdaj pa bo, pa zagotovo ne ve dobena jasnovidka. Ker če bi vedela, bi zadela na loteriji in šla uživat na Bahame. Ne pa da bi nam še zadnje dneve pokvarila s tako mračnimi napovedmi.
Vojna pa zagotovo bo v prihodnosti še kakšna. Tudi svetovna.
Edit: Zato pa je treba že preventivno "uničevati masters of war" ne pa da vladajo takšni ljudje kar celotnim celinam...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Icematxyz ()
Gandalfar ::
Ta tema je se celo pod nivojem Loze. SeeN000, ce zelis da taksna tema ostane nezaklenjena jo za zacetek zacni s kaksnim konkretnim linkom in malo bolj jasno zastavljeno debatno trditvijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bitcoin Ponovno Cez 5000 USD - AquafriendamusOddelek: Kriptovalute in blockchain | 1442 (911) | Vazelin |
» | Kakšen odnos imate do "jasnovidnosti"?Oddelek: Loža | 6591 (5611) | Smurf |
» | Kako izbrisati račun na mimovrste.com?Oddelek: Pomoč in nasveti | 19120 (17838) | St235 |
» | Zgodbe o "strahovih" (na slovenskem)Oddelek: Loža | 2491 (1122) | mare_ |
» | Slovenija vs SpanijaOddelek: Loža | 2534 (1620) | BlackHole |