Forum » Operacijski sistemi » Težave s črko č
Težave s črko č
friksi ::
Čau.
Mene pa zanima, zakaj imam na Visti (angleški) težave s č-ji. Ne povsod in tudi ne pri vseh programih. Težave so npr. pri NOD32ali pri nekaterih podnapisih v obliki srt. Če jih odprem z wordom in je kodiranje srednjeevropsko pa se nomalno prikažejo č-ji. V GOM player-ju jih pa ne prikaže oz. namesto njih prikaže nekaj takega '
Hvala za kakršnokoli pomoč.
LP
Mene pa zanima, zakaj imam na Visti (angleški) težave s č-ji. Ne povsod in tudi ne pri vseh programih. Težave so npr. pri NOD32ali pri nekaterih podnapisih v obliki srt. Če jih odprem z wordom in je kodiranje srednjeevropsko pa se nomalno prikažejo č-ji. V GOM player-ju jih pa ne prikaže oz. namesto njih prikaže nekaj takega '
Hvala za kakršnokoli pomoč.
LP
friksi ::
Sem vse nastavil na slovenian pa še vedno ne dela. Res pa je, da sem opazil, da mi č-jev in ž-jev ne predvaja samo v GOM playerju. Media player npr. jih normalno predvaja. Ima kdo kakšno rešitev? Ali obstajaja kakšna ˝slovenian version˝ GOM player-ja, ki prepozna č in ž. Zanimivo je, da š pa prikaže brez problema.
Vsakega nasveta bom vesel.
Thanks.
LP
Vsakega nasveta bom vesel.
Thanks.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VLC-playerOddelek: Pomoč in nasveti | 2620 (1194) | Big_Al |
» | Kateri je najboljši media player? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15601 (7926) | Map |
» | Predvajanje filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 2042 (1882) | ST-777 |
» | bs playerOddelek: Pomoč in nasveti | 2083 (1904) | jan01 |
» | Težave z gledanjem filmov vseh formatovOddelek: Zvok in slika | 2124 (1964) | zee |