» »

Predvajanje filmov

Predvajanje filmov

veverrca ::

Oi. Mam problem pri predvajanju filmov. Za predvajanje uporabljam BS Player. Enkrat vmes sem si inštalirala ASDSee in od takrat naprej imam same probleme. Vedno mi je dalo za prioriteto gledanja filmov ASDSee. Potem sem to odinštalirala. Sedaj mi pa nekaterih filmov ali filmčkov, ki sem jih dobila iz interneta noče predvajati. Mi napiše v kotu BS Playerja Error!. Sem mislila, da je problem v kodekih tako da sem jih ponovno naložila in je še vedno isto. Upam, da bo gdo vedel kako odpraviti to težavo, ali pa če ve za kakšen dober program za gledanje filmov.

lp

<b>klima</b> ::

GOM player ali VLC player (ponujata vse kar ti potrebuješ) :D

janwoolf ::

najbolje GOM player
C2D E8400, Crucial Ballistix Tracer 2x1gb PC-8500,
P5K-E, XFX 8800GTS (G92) 512MB,Antec nine hundred
cooling 4x120mm and 1x200mm, Enermax Infiniti 650W

ej super je ta gom player. Hvala. Tukaj mi pa delajo vsi filmčki tko da je vrjetno blo kej narobe z bs playerjer.

lp

uuu en problem zagledala pa ne vem kaj nardit.. v gom playerju mi v podnapisih kaže vse šumnike razen "č". Kje bi lahko to spremenila?

Costas181 ::

probaj preferences - subtitle - others
pol pa izberi code page: central european

super..hvala costas deluje :)

ST-777 ::

Nekoč sem tudi sam mislil, da je GOM player najboljši free player na netu. Ko pa je začel pri nekaterih filmih prikazovati pretemno sliko, ki je nisem mogel popraviti v nastavitvah, sem začel uporabljati SMPlayer, od tedaj problema s pretemno sliko ni več.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri je najboljši media player? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5815600 (7925) Map
»

bs player

Oddelek: Pomoč in nasveti
152083 (1904) jan01
»

bs player

Oddelek: Zvok in slika
171833 (1422) klemzyZemzy
»

Tezave z VLC Meda Player