Forum » Zvok in slika » Hišni kino- problem
Hišni kino- problem
fr33it ::
Živjo !
Doma imamo hišni kino Philips HTS9800W. Zvočniki so postavljeni po sistemu dolby digital 6.1 . Problem nastane pri zadnjih 3 zvočnikih, ki so priključeni na brezžični digitalni sprejemnik. Sprejemnik bi moral signal sprejeti od subwooferja (oddaljen približno 3 metre), a ga očitno ne saj prihaja iz zadnjih zvočnikov šumenje. V priročniku sicer piše kako odpraviti brezžične interference, a nobena rešitev ni prava. Zamenjal sem frekvenco, a brez uspeha. Če ima kdo podoben, enak sistem ali se spozna na to stvar naj mi prosim pomaga. Hvala in lep pozdrav
Doma imamo hišni kino Philips HTS9800W. Zvočniki so postavljeni po sistemu dolby digital 6.1 . Problem nastane pri zadnjih 3 zvočnikih, ki so priključeni na brezžični digitalni sprejemnik. Sprejemnik bi moral signal sprejeti od subwooferja (oddaljen približno 3 metre), a ga očitno ne saj prihaja iz zadnjih zvočnikov šumenje. V priročniku sicer piše kako odpraviti brezžične interference, a nobena rešitev ni prava. Zamenjal sem frekvenco, a brez uspeha. Če ima kdo podoben, enak sistem ali se spozna na to stvar naj mi prosim pomaga. Hvala in lep pozdrav
- spremenil: fr33it ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bluetooth zvočnik z avdio izhodomOddelek: Kaj kupiti | 1173 (1015) | prowb |
» | Hišni kino sistem - Kaj kupiti ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 32647 (24186) | p|X| |
» | Ozvočenje za hišo (in mogoče vrt)Oddelek: Zvok in slika | 4614 (3922) | LJ4L |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27827 (15083) | psytoma |
» | katere 5.1. zvočnike?Oddelek: Kaj kupiti | 3417 (3041) | __Devil__ |