» »

Fifa WC in kako igrate?

Fifa WC in kako igrate?

Kriko ::

Zanima me ali igrate Fifo z tipkovnico ali gamepad-om! Sam nisem igral še nobenega nogometa pa me zanima kako je lažje in predvsem boljše igrat!
Malo me zmede sama igra saj mi ne gre preveč, predvsem me zanima kako se najhitreje in z katerim igralcem postaviš nasprotniku nasproti, ko ti vzamejo žogo in se z dolgo podajo kar naenkrat znajdeš na drugem koncu igrišča!
Nekateri se mi boste smejali, ampak vseeno prosim za pomoč, saj nisem "bil" vešč igralec!
  • spremenil: Kriko ()

spacejam ::

povem ti le to da z gamepadom je lazje igrat ker imas vec smeri za podajo ne standardnih osem kot na tipkovnici.
kako igrati z dolgimi podajami? cakat ko ti soigralec nakaze smer in pol podas, amapk vedi da rabis kr precej treninga na 2002 ker je bistveno bolj zahtevna

Bye
Space-jam Team & Co.

_Mortal_ ::

WC je bolj zahtevna od navadne Fife 2002
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

OldSkul ::

Ja to je pa res da je težja, sam se hitro naučiš!

VASkO ::

meni pa spil gre na zivce, ker nimam navodil pa ne vem kak podas v doloceno smer, iz teka na krilu naravnost proti gol-avt crti ne morem centrirati zoge, razen ce se obrnem proti kazenskem prostoru, vcasih ko hocem lobat golmana, poda nekemu soigralcu, ki je za hrbtom, namesto, da bi lobal v smeri teka, poleg spila se prevec pizdim, drugace pa ne vem, zakaj vedno morajo spreminjati nacin podaj - se mi zdi, da vsako leto samo to spremenijo in potem bi to naj bil nov spil? jaz sem popizdo poleg

naj mi nekdo prosim pove, kako se podaja V DOLOCENO SMER (v prejsnjih je to bilo elegantno narejeno, da si pac pri podaji drzal smer, kam hoces podati, zaj pa to ne dela vec) pa glave daja pa centrira v kazenski prostor pa to

Vasko tud v fifi 2002 ko greš sam na golmana ga teško lobaš, ampak mi je parkrat uspel. Morš it po sredini gola in ne sme bit zraven tebe noben soigralec in pol pa A držiš in je.

mafijc ::

ej bok! sam neki na kteri stopni to vi igrate??? jst sm recimo fifo 2001 tko čist na easy pa za šalo zmagu sezono z nekim xxxy klubom na najtežjem. fifo 2002 tko mal bl na tesno ampak tut. kle pr wc-ju k sm ga učer dobu sm šu čist tko iz fore probat odšpilat svetovno prvenstvo s slovenijo in sm španijo naseku z 13:1. vse nastavitve so ble po defaultu in nism čist totalno nč stimu. drgač pa igram večino na krila pa pol not s podajo do kkšnga napadalca pa šakrice al pa glavca če je golman ne dobi. aja pa še neki od statictike učer k sm prvič špilu fifo 2002 wc sm od 17 strelov na tarčo zadel 14x od tega pa je blo 13 golov tko d je golman branu sam 1 strel 3 sm pa jst falu. igram s tipkovnico, ampak sm slišu d je laži z gamepadom. aja k ve kdo kako se dribla pr 2002 wc??? pa lobat ga je res zlo težko, laži je it not pa k si v kazenskem sam upalt žogo v vogal z skor polno močjo. jst sm učer odpšpilu sam 1 tekmo tko d še ne vem vseh for pa kaj je dobr delat k bom pa kj pogruntu vam pa sporočim. aja še to k ve kdo če se da to prek neta špilat pa kko?
folk uživite pa sorry k nism nč panetnga povedu.8-)

VASkO ::

kak pa centriras v kazenski prostor na glavo ( s tem, da teces proti gol-avt crti in ne, da si obrnjen proti kazenskem prostoru)?

jRk0 ::

V fifi WC lahko neke tudi zongliras pa take fore -> v novem jokeru je opisano, samo sem ga posodil pa ne vem tocno kak mores nardit, vem pa da mores nekak e drzat pa pritiskat or sth.
You fuck up once, you loose two teeth.

Za foro: hodiš in pritisneš E

Za titranje: Stojiš pri meru in držiš E

Mafijc: Da nisi ti igral na novem Beginer mode

Matek ::

Hehe, ja, po dafaultu je na beginner in tisto je res preizi:D .

Drugače pa je igra vedno bolj ko začneš igrati tečna, ko prideš do world class moda postane vse brezveze, vsako žogo računalnik preseka ali pa ti jo vzame, dribling ni mogoč, centeršuti prav tako ne, gol lahko daš samo po nori sreči al pa od polovice z zvezdnikom. Pol pa še komaj držiš do konca prednost enega gola, pa ti gre v zadnji minuti golman ven, da bo "kao" dobil eno žogo, ki leti čisto drugam, pol pa nasprotnik da gol v prazno mrežo. Sux. Moram si dobit Champions league. Edino kar je v redu je 2 player mode, treningi so tud bli fajn, ampak so pač rekli pri EA-ju, dejmo pajbje malo suxat, dajmo ven training, sej ga itak uporabla samo polovica igralcev. Aja, pa tisti "revolucionaren" airplay je zanič, sploh ne morš se odločit al hočeš škarjice, al volley, al navaden strel, a l glavco, v glavnem zanič, ne res no, potrudite se EA in bolje izvedite težje difficultyje, ne pa samo povečat odvzemanje žog in sekanje podaj.

The penis is watching you, EA;(.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matek ()

spacejam ::

Kdo je ze zmagal prvenstvo na world class

FIFA WC No1
Space-jam Team & Co.

blabla ::

A ste vidl na domači strani fife WC. Slovenija je prišla do četrtfinala :D

še link http://www.ea.com/easports/articles/wcp...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: blabla ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FIFA vs PES (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
525294 (3098) Ghost007
»

FIFA 12 PC - KAKO UBRANIT 11m

152768 (2193) thebaloh
»

Fifa 11 PC nextgen (strani: 1 2 )

578530 (6618) arozma
»

Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010 (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Loža
1901221167 (181976) DarwiN
»

Nogometna pravila

Oddelek: Loža
493295 (2970) ABX

Več podobnih tem