Forum » Strojna oprema » KAKO GRAVIRATI NA CD/DVD
KAKO GRAVIRATI NA CD/DVD
aron ::
Živjo po dolgem času se spet oglašam.Kupil sem si pečico za gravirat bila je 100€ vglavnem imam nero start smart pa pincle studio 9,4verzija.Samo neznam zagravirati a mi bi lahko kdo povedal kako in ker program če rabim program.
HVALA!
L.P.GREGOR
HVALA!
L.P.GREGOR
ender ::
Rabiš posebne CDje/DVDje (ki jih vstaviš v pekač narobe obrnjene).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Zheegec ::
Waw, 100€ za pekač z Lightscriebe/Labelflash? Pošteno visoka cena, za nekje 30€ se jih drugače dobi.
Drugače pa poglej, če je pekač Lightscriebe ali Labelflash in kupi ustrezne medije - Labelflash so precej bolj redki.
Drugače pa poglej, če je pekač Lightscriebe ali Labelflash in kupi ustrezne medije - Labelflash so precej bolj redki.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zheegec ()
RES Zmotil sem se 35€ ej bil in CD-je in DVD-je mam samo kako gravirati mam vse pravilne kar rabiš za to samo ali moreš imeti zato program poseben ali kaj pa kje zagravirati.Bipo Prinas se dobijo skoraj v vsaki malo bol računalniški trgovini samo v mercator pa tuš tam jih pa pomojem neboš našel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: aron ()
RES Zmotil sem se 35€ ej bil in CD-je in DVD-je mam samo kako gravirati mam vse pravilne kar rabiš za to samo ali moreš imeti zato poseben program ali kaj??? pa kje zagravirati???
Zheegec ::
Ne.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Aha. Hvala vsem mogoče se mi bo še kdaj podrlo kaj pa bom se na slo-tech obrnu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: aron ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvd pekač (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 28253 (14012) | GrimReaper |
» | program z peko cdjev ki ti preko laserja napise tekst na cd!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1070 (1070) | zore17 |
» | Nec DVD rekorderji in LabelFlash (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 28567 (18884) | Mitko_R |
» | NEC LabelFlashOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 6371 (3793) | r0b3rt |
» | Snemanje na dvd?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1067 (979) | Wox |