Forum » Igre » The Elder Scrools III: Morrowind
The Elder Scrools III: Morrowind
Muflon1 ::
Zanimivo se mi zdi da o tej odlični FRP-jki ni nihče podal nobenega komentarja. A ste vsi sam na streljačine mahnjeni? Kakorkoli, igra je zame daleč najboljši prvoosebni FRP zadnjih let in poseka Gothic-a na celi črti. Grafika je ubijalska, detajlna in oh in sploh. O njeni zahtevnosti pa dovolj pove podatek da mi na Radeonu 8500 deluje na prostem 30 FPS in znotraj stavbe/jame 60 FPS.
Ko vidiš svetlečo vodo v akciji vidiš zakaj so tako nizki frejmi. Drugače pa zame dobi ta igra nominacijo za igro leta.
lp David
Ko vidiš svetlečo vodo v akciji vidiš zakaj so tako nizki frejmi. Drugače pa zame dobi ta igra nominacijo za igro leta.
lp David
Fresh Prince ::
Enostavno sucks da rabis super pc da lahko sploh igras ta shit...sej verjamem da je dobr.
Double_J ::
Meni dela neverjetno gladko na gf2 navito na 300/500.
Tam okoli 50fps.
Drugače je pa zadeva nora, kakšno ozemlje.
Sicer je par gluposti ampak seveda odpustimo
Tam okoli 50fps.
Drugače je pa zadeva nora, kakšno ozemlje.
Sicer je par gluposti ampak seveda odpustimo
jRk0 ::
Double_J:tebi pomoje dela tako zato, ker nimas pixel pa vertex shaderjev, ki jih potrebuje voda pa trava v morrowindu.
You fuck up once, you loose two teeth.
Double_J ::
jrk0 verjamem ja...
Pomojem dela hitreje kot kak geforce 3 z vklopljenimi shaderji
Samo edino voda se razlikuje, trava pa mislim da je identična.
Pomojem dela hitreje kot kak geforce 3 z vklopljenimi shaderji
Samo edino voda se razlikuje, trava pa mislim da je identična.
MikeP ::
Igram Morrowind kakih 12 dni in sem level 9 custom mage (The Grand Warlock) Breton.
Gre mi super, nisem se naletel na nasprotnika, ki bi mi povzrocal tezave. Le tisti Comona Tong ali kaj so mi tezijo, ker prepocasi caram in me zbijejo po tleh. Sem Conjurer v Mage guildu in sibam v Vivec.
Drugace je razlika med igranjem z GF2 in GF4 neverjetna ! Do vceraj sem igral na 2jki na 1024*768 in sem morali izkljuciti skoraj vse sence in view distance znizati. Odkar sem vstavil GF4 4200 pa se mi smeje.. Vkljuceno imam pixel shader, view distance je konca, sence tudi, in pazi to .. vkljucen imam Quincunx glajenje (mislim, da po zahtevnosti kot 4X FSAA).
Igra sedaj izgleda kot iz druge dimenzije... grafika je najboljsa, kar sem kdaj koli ugledal. Voda in predvsem pesceni vihar sta fenomenalna. Prav tako je zaradi vkljucenih senc in glajenja prava milina gledat stvari/osebke iz blizu. Rad bi naredil kaksen screenshot, pa sem v sluzbi. Igra se dejansko sedaj kot bi gledal film, zanima me samo, kje vkljucite merilec stevila slik na sekundo ?
Gre mi super, nisem se naletel na nasprotnika, ki bi mi povzrocal tezave. Le tisti Comona Tong ali kaj so mi tezijo, ker prepocasi caram in me zbijejo po tleh. Sem Conjurer v Mage guildu in sibam v Vivec.
Drugace je razlika med igranjem z GF2 in GF4 neverjetna ! Do vceraj sem igral na 2jki na 1024*768 in sem morali izkljuciti skoraj vse sence in view distance znizati. Odkar sem vstavil GF4 4200 pa se mi smeje.. Vkljuceno imam pixel shader, view distance je konca, sence tudi, in pazi to .. vkljucen imam Quincunx glajenje (mislim, da po zahtevnosti kot 4X FSAA).
Igra sedaj izgleda kot iz druge dimenzije... grafika je najboljsa, kar sem kdaj koli ugledal. Voda in predvsem pesceni vihar sta fenomenalna. Prav tako je zaradi vkljucenih senc in glajenja prava milina gledat stvari/osebke iz blizu. Rad bi naredil kaksen screenshot, pa sem v sluzbi. Igra se dejansko sedaj kot bi gledal film, zanima me samo, kje vkljucite merilec stevila slik na sekundo ?
_Mortal_ ::
quincix je dost slabši(grši,hitrejši) od fsaa
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
LunKi ::
Kupu celo original!
Zravn dubu mapo, skos nažigu in...še zmeraj nažigam
Zadeva je super, sploh na gf4 pr 1600x1200 al kolk je, res kar sapo mi vzamejo vse tiste prelepe pokrajine. Balmora mi je ful všeč ker daje vtis domačega mesteca v katerega se vedno rad vračam!
Aja naj mi en svetuje!
A je bolš špilat za hlaalu al redoran???
A kdo ve kje bi lohk VEDNO kupu en IMPERIAL curiass ker sm pr legion pa se mi ga ne da trogat skos sabo pa bi ga vsakič k bi šel po nov quest kupu enga lepo pa je?
Best špil ever! Ne vem če je še kakšen ki se lahko primerja, klanjam se bethesdi da je ruknla ven tolk izpopolnjen špil.
Zravn dubu mapo, skos nažigu in...še zmeraj nažigam
Zadeva je super, sploh na gf4 pr 1600x1200 al kolk je, res kar sapo mi vzamejo vse tiste prelepe pokrajine. Balmora mi je ful všeč ker daje vtis domačega mesteca v katerega se vedno rad vračam!
Aja naj mi en svetuje!
A je bolš špilat za hlaalu al redoran???
A kdo ve kje bi lohk VEDNO kupu en IMPERIAL curiass ker sm pr legion pa se mi ga ne da trogat skos sabo pa bi ga vsakič k bi šel po nov quest kupu enga lepo pa je?
Best špil ever! Ne vem če je še kakšen ki se lahko primerja, klanjam se bethesdi da je ruknla ven tolk izpopolnjen špil.
vili ::
GOTHIC RULZ !!
MORROWIND ZMEDENA, KOMPCICIRANA, SUX !!!
AMPAK TO JE LE MOJE SKROMNO MNENJE !
MORROWIND ZMEDENA, KOMPCICIRANA, SUX !!!
AMPAK TO JE LE MOJE SKROMNO MNENJE !
ViLi was here !!!
MikeP ::
Hej, zdaj pa ze mesate jabolka in hruske. Gothic je zame en cisto navaden akcijski FRP, medtem ko je Morrowind resnicno simulacija igranja domisljiskih vlog. Morrowind moras igrat kak teden, da dokoncno dojames celo globino igre in igralnega sitema.
NWN je sicer odlicna igra, samo meni je Morrowind vseeeno precej bolj privlacen in zanimiv. JE pa res, da NWN v multiplayer nacinu seka.
NWN je sicer odlicna igra, samo meni je Morrowind vseeeno precej bolj privlacen in zanimiv. JE pa res, da NWN v multiplayer nacinu seka.
burek666 ::
Emm men je tud ful hud mal mi sicer steka sam je vsen hud.Me pa zanima kje se dobi kurcev progress of truth.v joshba rare books ga ni(vsaj pr men). in sm lvl 21 in mam se vedno ta kvest...
lp burek
lp burek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Elder Scrolls IV: Oblivion (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Igre | 30745 (928) | oo7 |
» | TES3: Morrowind problemOddelek: Igre | 1155 (962) | Alamar |
» | Glasovanje za naj najOddelek: Igre | 1856 (1532) | mihakrt1 |
» | Gothic IIIOddelek: Igre | 2475 (1906) | Mavrik |
» | Iščem dobro FRPjkoOddelek: Igre | 2282 (1521) | destiny |