Forum » Pomoč in nasveti » XP SP3
XP SP3
_Prince_ ::
mene pa samo zanima ce je potrebno prej imeti namescen SP 2 , da lahko nalozis SP3 ali ne?
hvala
hvala
jishiri ::
v kolikor mislim da za nalozitev SP2 potrebujes SP1 pomeni da bos potreboval oba preden nalozis SP3
_Prince_ ::
pa se ne spomnim da ko sem nazadnje nalagal SP2 ,da bi potreboval dudi prvega:)...morda pa se motim...
OmegaBlue ::
za SP3 potrebuješ vsaj SP1.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
AapocalypseE ::
Jaz mam SP2 in me zanima, če je priporočljivo, da si dam gor SP3 oz. kaj bi pridobil s tem?
gamemen ::
nič ne rabiš met prej. jaz sem imel visto ultimate pa sem šel na SP3 pa mi vse normalno dela.
rcon ::
predvidevam da ti je net nehal delat ker nisi več dobil ip naslova?
Drgac pa z nalaganjem sp3 pridobiš natanko nič. Res je da so poflikal neki lukenj ampak mas pa tok vec problemov da se ucasih niti ne splaca nalagat cez sp2.
Drgac pa z nalaganjem sp3 pridobiš natanko nič. Res je da so poflikal neki lukenj ampak mas pa tok vec problemov da se ucasih niti ne splaca nalagat cez sp2.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTA 4 ne dela (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7496 (4009) | DarwiN |
» | Windows XP Service Pack 3 !!! Wiiii!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 10623 (5044) | bluefish |
» | Manjkajoči del diskaOddelek: Strojna oprema | 1408 (1145) | opeter |
» | Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14905 (8872) | solatko |
» | Windows XP SP3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13663 (10670) | Matri[X] |