Forum » Pomoč in nasveti » TORRENT ERROR
TORRENT ERROR
up2brasil ::
Pozdravljeni, prosim če mi kdo pomaga v programu utorrent mi napiše pod status file error: dostop zavrnjen. Zakaj oz. kaj narediti hvala
jasminm ::
Če sem prav razumel tvoj problem. To ti verjetno napiše, ker si spreminjal kaj v tej mapi oz. datoteki ali jo izbrisal.
hej
ne, ni to.
to se mi zgodi, takoj ko začne dol vloečt torrent file. naj samo omenim da imam porte ok, pa tudi ratio... v glavnem vse je ok, sam takoj ko začne dol vlečt mi javi error:dostop je zavrnjen.
ne, ni to.
to se mi zgodi, takoj ko začne dol vloečt torrent file. naj samo omenim da imam porte ok, pa tudi ratio... v glavnem vse je ok, sam takoj ko začne dol vlečt mi javi error:dostop je zavrnjen.
ne brskam. vsi programi so ugasnjeni, grem na partis izberem torrent file, ga potegnem dol, in ko začne dol vlečt (po cca. 10ih sekundah) v stolpcu status javi errror.
prav ne vem zakaj in kako naj to popravim.
prav ne vem zakaj in kako naj to popravim.
Cola400 ::
Mogoče uporablaš Bitlorda? Bitlord je banan na partis-u..uporabljaj µTorrent
upam da sem pomagal...
upam da sem pomagal...
AapocalypseE ::
Pomoje mu nisi pomagal, ker je že napisal, da ima utorrent.
Probaj s programom Azureus.
Probaj s programom Azureus.
hej folk
hvala vsem za pomoč....
naj vam povem da sem "uštimala" zadevo...sicer še vedno ne vem v čem je fora, ampak sem utorrent odstranjevala in dajala novga (skos isto verzijo)gor tokrat, da je pač enkrat delal...torej šestič je blo pa vse ok in z istimi nastavitvami kot prej, zato mi še vedno ni jasno, ampak glavno je, da zdj dela!!!! tud z azureusom sem enkrat vmes probala in je blo enako.....
hvala vsem za pomoč....
naj vam povem da sem "uštimala" zadevo...sicer še vedno ne vem v čem je fora, ampak sem utorrent odstranjevala in dajala novga (skos isto verzijo)gor tokrat, da je pač enkrat delal...torej šestič je blo pa vse ok in z istimi nastavitvami kot prej, zato mi še vedno ni jasno, ampak glavno je, da zdj dela!!!! tud z azureusom sem enkrat vmes probala in je blo enako.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 492108 (42244) | Rias Gremory |
» | Težava z u torrentomOddelek: Omrežja in internet | 7161 (4803) | MrStein |
» | µTorrent znatno hitrejši kot VuzeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 20928 (18857) | roli |
» | Kateri program za Torrent uporabljate? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 13217 (10181) | "KeKc" |
» | BitLord in partis... sledilniki :SOddelek: Omrežja in internet | 6532 (5668) | 4luka4 |