Forum » Programska oprema » Kateri program za Torrent uporabljate?
Kateri program za Torrent uporabljate?
Matev ::
Zanima me kateri program za torrent vam je najbolj pri srcu - ga uporabljate.
Sebi sem naložil mikrotorrent - ali je stvar prava in ali je kak boljši (a seveda zastonj) program na voljo?
Hvala vnaprej za informacijo.
Sebi sem naložil mikrotorrent - ali je stvar prava in ali je kak boljši (a seveda zastonj) program na voljo?
Hvala vnaprej za informacijo.
krho ::
uTorrent.
Azureus, mi ni nikoli dobro delal, pa še špile je praktično nemogoče igrat, če le ta laufa, pri uTorrentu teh težav ni.
Azureus, mi ni nikoli dobro delal, pa še špile je praktično nemogoče igrat, če le ta laufa, pri uTorrentu teh težav ni.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
pavka ::
Za Azureusa moraš imeti dovolj sistemskega spomina.1giga+ pa zadeva deluje
Več glav več ve!!!
zee ::
rtorrent ... niti ne veš, da dela
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
BendeR ::
utorrent - super zadeva, ki popapa malo rama. Sploh se to pozna na mojem sistemu s 256MB rama.
ales85 ::
Azureusa je sploh nesmiselno zagovarjat, ker program porabi preveč sistemskih sredstev za delo, ki ga opravlja. Sam imam 1 giga RAMa in ga ne maram uporabljat. Mikrotorrent je meni osebno najljubši saj se tudi funkcionalno povsem primerja z Azureusom in kot so že rekli, ne opaziš da deluje.
LP
LP
Pouh ::
utorrent... pac simpl za uporabo, pa pr vsakmu torrentu lahko nastimas omejitev ul/dl...
ubistvu sm meu sam bitlorda, azuresa in utorrent
ubistvu sm meu sam bitlorda, azuresa in utorrent
Sba ::
Mogoče bom pa tudi µTorrent kdaj sprobal. Zaenkrat sem zadovoljen z Azureusom.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
Brane2 ::
Na Gentooju uTorrenta nimam, rtorrent pa uporabljam zato, kwer je hiter in ker ga lahko laufam na strežniku, ki je na DSL liniji, ne pa na klientu, za katerim sedim.
Vem, da tudi drugi omogočajo dostop do torrent clienta preko php vmesnika, a tole je enostavneje. Preko sshja odprem konzolo na serverju, zalaufam rtorrent in to je vse.
Vem, da tudi drugi omogočajo dostop do torrent clienta preko php vmesnika, a tole je enostavneje. Preko sshja odprem konzolo na serverju, zalaufam rtorrent in to je vse.
On the journey of life, I chose the psycho path.
karafeka ::
Tudi jaz rtorrent. Hiter, malo zasede, ima vse kar imajo veliki. Razen kakega ipfiltra.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: karafeka ()
Matev ::
hvala za odgovore
skratka mikrotorrent ali utorrent kot nekateri napišejo (µTorrent)
je bila prava odločitev
skratka mikrotorrent ali utorrent kot nekateri napišejo (µTorrent)
je bila prava odločitev
Brane2 ::
alt + 0181
Vsaj na winsih, na Linuxu mi to ne pali.
Vsaj na winsih, na Linuxu mi to ne pali.
On the journey of life, I chose the psycho path.
Fatboyslim ::
azureus-shu
Mi je pa najbolj všeč aureus zato ker imam z njim največje DL hitrosti ter zaradi lahkote upravljanja. Ko dela z res polno močjo mi zasede tja do 80mb rama kar ni praktično nič glede na to koliko rama vstavljajo ljudje v svoje računalnike
Je pa res da nimam nobenih pluginov
Mi je pa najbolj všeč aureus zato ker imam z njim največje DL hitrosti ter zaradi lahkote upravljanja. Ko dela z res polno močjo mi zasede tja do 80mb rama kar ni praktično nič glede na to koliko rama vstavljajo ljudje v svoje računalnike
Je pa res da nimam nobenih pluginov
blue ::
na serveru mldonkey
Na windowsu pa skoraj nikoli ne uporabljam torrent, oz. ko ga uporabljam sm zadovoln z tistim clientom, ki je vgrajen v Opero.
Na windowsu pa skoraj nikoli ne uporabljam torrent, oz. ko ga uporabljam sm zadovoln z tistim clientom, ki je vgrajen v Opero.
Dr_M ::
prej abc, zdej azureus.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
steev ::
Dokaj slabo da pozre 80 MB rama. To je veliko, ne glede na količino rama. Pa še java ... Ajoj
Še en glas za µTorrent (kuri mi manj kot 20 MB rama pri 1 MB/s DL)
Še en glas za µTorrent (kuri mi manj kot 20 MB rama pri 1 MB/s DL)
:|
Keyser Soze ::
µTorrent
Sem uporablja Azureusa pa sem imel blazne probleme z odzivnostjo sistema. Pač java. =/
Sedaj se to popolnoma nič ne pozna. A laufajo torrenti al ne. Samo na liniji.
Sem uporablja Azureusa pa sem imel blazne probleme z odzivnostjo sistema. Pač java. =/
Sedaj se to popolnoma nič ne pozna. A laufajo torrenti al ne. Samo na liniji.
#000000 ::
µTorrent edin večino časa sem nepovezljiv vem za portforward ampak ne znam nastavit tega hudiča na (clarkconnect home) tko da če kdo ma to nastavljen nej magar screen nalima. LP
Raw ::
Ucasih azureus, kasneje se mal µTorrent.. sedaj pa ze nekaj casa TorrentFlux/BitTornado
I am what I am and I do what I can
looka ::
a kdo dejansko ve, kter je namanj opžrešen?
utorrent vem da papa ful malo... samo ne poznam rtorentov, pa bitcometov..
drugače pa utorrent.
utorrent vem da papa ful malo... samo ne poznam rtorentov, pa bitcometov..
drugače pa utorrent.
RedStar ::
BitComet porabi malo, sam sem ga nekaj časa uporabljal nato pa sem prešel na µTorrent.
2g00d4u ::
A jaz sem pa edini ki uporablja TorrentFlux. Všeč mi je ker ima web vmesnik. Tako da ga imam posajenega na serverju.
kunigunda ::
A obstaja kaksen, ki laufa na Linuxu in ne rabi X-windowsov za configuriranje ampak command line oz. web interface. Pa da se dodaja in isce preko weba ?
Lohka tud donkey protokol.
Lohka tud donkey protokol.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 486378 (36514) | Rias Gremory |
» | BitTorrent pohrustal μTorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15503 (12633) | simnov |
» | µTorrent poje procesorOddelek: Programska oprema | 1867 (1645) | imott3791 |
» | Kateri P2P je trenutno najboljši?Oddelek: Omrežja in internet | 3752 (3010) | wishmaster |
⊘ | p2p programiOddelek: Omrežja in internet | 1703 (1215) | Tero |