Forum » Pomoč in nasveti » blokiranje spamov
blokiranje spamov
Duhec ::
Postavi se na spam email, v meniju izberi zavihek Sporočilo in klikni na Blokiraj pošiljatelja.
Če je tega ogromno si omisli namenski antispam program.
Če je tega ogromno si omisli namenski antispam program.
gokky ::
Kako blokiram spam e-maile v Oultook Expressu?
Outlook Express ima samo možnost blokiranja pošiljatelja, kar pri dandanašnjem SPAMu pomeni toliko kot nič. Večino SPAMa namreč prihaja iz lažnih e-poštnih naslovov. Kot bi ti jaz napisal SPAM, poslal pa bi ga iz naslova janez.jansa@slovenska-vlada.si. Ti bi ga blokiral, naslednjič pa bi od mene dobil iz naslova janez.jansa@slovanska-vlada.si.
Skratka - z "blokiraj pošiljatelja" narediš toliko kot nič.
Predlagam, da močno zastareli Outlook Express zamenjaš š čem sodobnejšim, recimo Thunderbird, ali pa namestiš antivirusni+antispam program, ki UOE (tisti U je od slabih izkušenj z OE) prepreči prejemanje SPAMa.
samsung113 ::
Am kaj pa samo recimo kakšen AntiSpam program obstaja? Ker sem se kar precej navadil na OE.
jan01 ::
A ne bereš? Vso pošto ti gmail sprejema(nastaviš, da gmail sprejema od drugih(tvojih emailov) in spama praktično ni.
Pa kaj delaš s tem oejem. Če že od microsofta in free, vsaj windows live mail.... Oz polno free alternativ
Pa kaj delaš s tem oejem. Če že od microsofta in free, vsaj windows live mail.... Oz polno free alternativ
gokky ::
Am kaj pa samo recimo kakšen AntiSpam program obstaja? Ker sem se kar precej navadil na OE.
Če že vztrajaš na UOE, potem ti predlagam, da si priskrbiš e-poštni naslov pri ponudniku, ki dela tako anti-SPAM, kot antivirus preverjanje (gmail, amis,...) in se izogibaš tistim, ki tega ne počnejo. Sicer pa anti-SPAM dela tudi F-secure antivirus, pa še kakšen bi se našel (poglej malo specifikacije).
Trancedeejay ::
HI
Mene pa zanima kako Outlook 2003 določi, kaj je Junk mail. Recimo če pošljem E-mail, dobijo vsi, ki imajo Outlook 2007 normalen mail, tisti, ki imajo 2003 pa junk mail. Normalno pride mail tudi v Hotmail in Gmail.
LP
Matej
Mene pa zanima kako Outlook 2003 določi, kaj je Junk mail. Recimo če pošljem E-mail, dobijo vsi, ki imajo Outlook 2007 normalen mail, tisti, ki imajo 2003 pa junk mail. Normalno pride mail tudi v Hotmail in Gmail.
LP
Matej
Music is the key
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gmail - obupno trapast (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7782 (6341) | Tody |
» | kako se znebit spam-a?Oddelek: Omrežja in internet | 2296 (1754) | zee |
» | Nov članek: Spam, spam, spamOddelek: Novice / Nova vsebina | 3849 (3849) | Bakunin |
» | Siol - Email - NavlakaOddelek: Omrežja in internet | 2378 (1959) | Sunna |
» | Microsoft formiral novo skupino za boj proti spamuOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2677 (2677) | Jeebs |