Forum » Loža » kričeči sosed - nemaren najstnik
kričeči sosed - nemaren najstnik
Tear_DR0P ::
v LJ živim v blokovskem naselju in imam zelo motečega soseda. precej glasno amreč zmerja svojo mamo, dovolj da gre za fizično nasilje.
zanima me, če reč prijavim na policijo ali sploh lahko ukrepajo, če jim lahko pokažem samo na okno, skozi katero prihaja hrup?
sosedovo zasebno življenje me sicer ne zanima niti pod razno in predvsem zato bi rad da mu nekdo razloži da naj bo tiho ali pa zmerja svojo mamo ob zaprtem oknu sploh ko to počne po polnoči, ko se mestni hrup umiri in ga slišim tudi skozi zaprta okna. seveda pa se je že zgodilo, da sva s punco umirala od smeha, ko je seksal s svojo punco in je po 2 minutah začel jamrati da mu je že prišlo - takrat sem celo pomislil da bi ga pričel snemati ampak zvočnih posnetkov skoraj nihče ne spremlja.
zanima me, če reč prijavim na policijo ali sploh lahko ukrepajo, če jim lahko pokažem samo na okno, skozi katero prihaja hrup?
sosedovo zasebno življenje me sicer ne zanima niti pod razno in predvsem zato bi rad da mu nekdo razloži da naj bo tiho ali pa zmerja svojo mamo ob zaprtem oknu sploh ko to počne po polnoči, ko se mestni hrup umiri in ga slišim tudi skozi zaprta okna. seveda pa se je že zgodilo, da sva s punco umirala od smeha, ko je seksal s svojo punco in je po 2 minutah začel jamrati da mu je že prišlo - takrat sem celo pomislil da bi ga pričel snemati ampak zvočnih posnetkov skoraj nihče ne spremlja.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Tero ::
najboljše da vse posnameš in daš na internet :D
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
;-) ::
"precej glasno amreč zmerja svojo mamo, dovolj da gre za fizično nasilje."
če se dere v njo ni to fizično nasilje... ne razumem.
maš prav hotel sem napisat psihično :/ - pač zmerjanje ljudi ni lepa reč, sploh ne če nanje kričiš.
BigWhale ::
Kaj da ni? A nisi gledal Dune?
Muad'Dib!
T0RN4D0 ::
ko je seksal s svojo punco in je po 2 minutah začel jamrati da mu je že prišlo
Reč mu da maš to posnet pa da boš dal na @vstavi poljuben medij@ če ne bo tih
Sicer pa, če se dere ponoči lahko kličeš policijo in načeloma morajo pridet vsaj pogledat. Čeprav lahko greš tudi osebno potrkat in mu zatežit naj se mal umiri po 10ti, zna pomagat.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
M@73Y ::
Če kličeš policijo, pa če ne najde ničesar plačaš 420€ kot poziv na intervencijo. Seveda, če upravičeno kličeš, pa plača nemirnež.
Drugače pa pri takmu folku, kej dosti ne moreš ukrepat, ker če mulcu že mati dovoli, da se nanjo dere, potem je to res ena poden od podna familija.
Dej sposodi si nekje usmerjeni mikrofon pa mau posnem, dogajanje. predvsem posteljne aktivnosti. zna bit zanimivo, material za smejat.
Lp.
BTW: youtube in mojvideo preneseta vse...posnemi pa dej gor.... :)
Drugače pa pri takmu folku, kej dosti ne moreš ukrepat, ker če mulcu že mati dovoli, da se nanjo dere, potem je to res ena poden od podna familija.
Dej sposodi si nekje usmerjeni mikrofon pa mau posnem, dogajanje. predvsem posteljne aktivnosti. zna bit zanimivo, material za smejat.
Lp.
BTW: youtube in mojvideo preneseta vse...posnemi pa dej gor.... :)
..jump into psytrance tunnel..
kar se trkanja tiče je problem, ker je vhod spodaj zaklenjen in ne moreš kar tako vstopit v blok - kako se človek piše, tudi ne vem, vem samo iz katerega okna prihaja kričanje
to da mama sinu pusti da nanjo kriči, tu sploh ni issue - niti me ne briga kaj je za tem kričanjem, načeloma mi to da se ljudje zdirajo na druge ni všeč, ampak fetiši so različni - ampak ker me ne briga, tega nočem poslušat in edino kar me zanima je to, kako človeku na vrata poslati policaje, če ne vem katera vrata so
to da mama sinu pusti da nanjo kriči, tu sploh ni issue - niti me ne briga kaj je za tem kričanjem, načeloma mi to da se ljudje zdirajo na druge ni všeč, ampak fetiši so različni - ampak ker me ne briga, tega nočem poslušat in edino kar me zanima je to, kako človeku na vrata poslati policaje, če ne vem katera vrata so
Arto ::
Če se dere dovolj na glas, jo lahko bolijo ušesa :P
Sicer pa ne veš, lahko tudi mama izvaja psihično nasilje, v obliki pasivne agresivnosti (meni osebno se zdi to še hujše). Tudi meni včasih prekipi, če mama preveč provocira :P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Fazaniranje" prvih letnikov SŠ (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 123427 (2776) | kajtimara |
⊘ | Učenci premlatili sošolca, ker je tujec! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 24526 (22457) | Gandalfar |
» | Otroka na rit. Kje je meja? (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 113556 (98758) | mailer |
» | Nasilje v druziniOddelek: Problemi človeštva | 3038 (2618) | Tear_DR0P |
» | Fizično nasilje v OŠ nekaznovano! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 12306 (9200) | BigWhale |