Forum » Operacijski sistemi » WIN XP 1 acc samo z firefoxom + msn, vse drugo da ne dela
WIN XP 1 acc samo z firefoxom + msn, vse drugo da ne dela
iceph03n1x ::
Pozdravljeni,
zanima me kako narediti na WIN XP 1 user account na katerem bo mogoce samo zagnati firefox in msn, drugo pa da je vse sklopljeno (recimo pisanje na disk, zaganjanje .exe datotek itd. , skratka girl-proof
Na raznih javnih racunalnikih sem ze vidu to. Kako se to naredi?
Hvala
zanima me kako narediti na WIN XP 1 user account na katerem bo mogoce samo zagnati firefox in msn, drugo pa da je vse sklopljeno (recimo pisanje na disk, zaganjanje .exe datotek itd. , skratka girl-proof
Na raznih javnih racunalnikih sem ze vidu to. Kako se to naredi?
Hvala
rejven ::
http://www.microsoft.com/windows/produc...
S tem bo šlo, določiš katere programe hočeš, da nekdo lahko uporabla, skriješ diske, itd...
S tem bo šlo, določiš katere programe hočeš, da nekdo lahko uporabla, skriješ diske, itd...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Seagate razvil tehnologijo gostejšega zapisa podatkov na diskeOddelek: Novice / Diski | 16317 (12273) | Jst |
» | CHKDSK in Deleting index entryOddelek: Operacijski sistemi | 1965 (1553) | Hayabusa |
» | Problem z odpiranjem spletnih strani, setup datotekami...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3522 (3311) | Tac20 |
» | Sojenje proti Pirate Bayu se nadaljuje z rožamiOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 7398 (3858) | Spc |
» | WinXP- kako dodaš/sparticioniraš/sformatiraš nov HDD ?Oddelek: Programska oprema | 1813 (1594) | andrej |