Forum » Pomoč in nasveti » Čitalec prstnih odtisov
Čitalec prstnih odtisov
avarsnik ::
lp!
kupo sm prenosnika HP Pavilion dv6500(OS Vista), ki ima poleg tudi čitalec prstnih odtisov. Iz uradne strani HP-ja sem downloadaw driver-je ter jih namestil toda poleg ni nobenega programa, kjer bi lahko prebral prstni odtis.če je kdo ki ve kako in kaj naj prosim odgovori na ZS ali pa tukaj.
že v naprej hvala
kupo sm prenosnika HP Pavilion dv6500(OS Vista), ki ima poleg tudi čitalec prstnih odtisov. Iz uradne strani HP-ja sem downloadaw driver-je ter jih namestil toda poleg ni nobenega programa, kjer bi lahko prebral prstni odtis.če je kdo ki ve kako in kaj naj prosim odgovori na ZS ali pa tukaj.
že v naprej hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ključavnica na prstni odtis/keypad/RFID (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 16793 (2366) | G_mAn |
» | Nemški varuh zasebnosti proti čitalcu prstnih odtisov v iPhonu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 51922 (46418) | AndrejO |
» | V potnih listih kmalu tudi prstni odtisiOddelek: Problemi človeštva | 4361 (3347) | Icematxyz |
⊘ | Ključavnice na prstni odtis (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13307 (11220) | Brane2 |
» | Koliko bi me stalo...Oddelek: Izdelava spletišč | 1667 (1484) | njok |