Forum » Pomoč in nasveti » HTC S710 TO PC
HTC S710 TO PC
Saircor ::
Lep pozdrav,
imam probleme pri povezavi med HTC s710(windows mobile 5.0) in PC-jom(windows vista&xp). Ko ga priklopim na usb, mi v windowsih poinstalira neke smart device driverje in remote adapter in to je to. Izklopil sem ze Mobitela ševedno ne vidim med napravami. Izklopil sem tudi tisto advanced opcijo pod settings/conn/usbtopc... Instaliral sem tudi mobile device center za visto ampak nobene spremembe. Je treba kaj v HTC-ju nastavit? (Zraven HTCja sem dobil samo neka neuporabna navodila).
Hvala
imam probleme pri povezavi med HTC s710(windows mobile 5.0) in PC-jom(windows vista&xp). Ko ga priklopim na usb, mi v windowsih poinstalira neke smart device driverje in remote adapter in to je to. Izklopil sem ze Mobitela ševedno ne vidim med napravami. Izklopil sem tudi tisto advanced opcijo pod settings/conn/usbtopc... Instaliral sem tudi mobile device center za visto ampak nobene spremembe. Je treba kaj v HTC-ju nastavit? (Zraven HTCja sem dobil samo neka neuporabna navodila).
Hvala
OmegaBlue ::
Ponavadi rabiš activesync za Windows mobile telefončke.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
buneech ::
V XP rabiš active sync za povezavo, če nimaš nastavljeno na USB Disk mode, v visti pa Windows Mobile Device Center.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP Mode iščem nasvet uporabnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1088 (700) | The Player |
» | Samsung Omnia problemčki in nasveti?!? (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 123607 (32433) | Kunte |
» | Hp Ipaq 614c, prenosnik in internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1901 (1530) | Bence |
» | Računalnik ne zazna dlančnika ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1065 (964) | deyanchek |