Forum » Mobilne tehnologije » KU990 in imenik, vibriranje
KU990 in imenik, vibriranje
september21 ::
Zanima me če mogoče kdo ve kako naj na KU990 izklopim vibro, ker mi vibrira vsakič ko se dotaknem zaslona, karkoli pritisnem mal zavibra. Poleg tega me še zanima kako naj usakmu stiku v imeniku dodam sliko, če grem v Fotografije, izberem sliko in jo hočem uporabiti za sliko stika, mi napiše samo ''nobeno ime se ne ujema''. če kdo ve bi mu bla haležna za odgovor.
lp
lp
buneech ::
Za sliko kontakta moraš imeti kontakte na telefonu shranjene, ne na sim kartici, to je prvi pogoj.
Za vibriranje imaš pa nastavitve v profilu, vrsta pritiska nastaviš na brez povratne informacije.
Za vibriranje imaš pa nastavitve v profilu, vrsta pritiska nastaviš na brez povratne informacije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1783 (1512) | Bye |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76276 (16917) | tilinho20 |
» | VHS z eno ali več glavamiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1888 (1116) | andrej007 |
» | vezava 5v/7vOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2068 (1824) | singular |
» | Dolžina kablovja med TV in grafičnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1528 (1185) | gumby |