Forum » Mobilne tehnologije » vprašanja glede iphone
vprašanja glede iphone
Alirio ::
Nameravam kupiti iphone staro verzijo pa me zanima če ima kdo iskušnje s predvajanjem filmov in glasbe ter organizatorja. Kako je s zvokom ter ali sta kamera in fotoaparat dobro vidna samo na telefonu ali je loclivost vredu tudi na računalniku.
hvala
lp
hvala
lp
Asus P5K, Intel 2 Duo E6750 2.66MHz, NV8800 GT EVGA Overclocked, Geil 2x1GB Kit
El Nino ::
Najprej malo pobrskaj po tem oddelku, je sigurno vsaj 5 takšnih in drugačnih tem o iPhone-u, sem siguren, da boš kje našel podatke, ki te zanimajo.
P.S.: Iskanje FTW
P.S.: Iskanje FTW
d0rK ::
Ohja. Se ena.
Filme predvaja zelo kul. Muska je uredu dokler ne rabis grozn velik basov kjer iPhone klecne. Lahka da je problem v prilozenih slusalkah
ampak osebno nisem mogel preizkusiti svojih ker jih ne morem prkljuciti na telefon. Apple je naredu uno lukno tako da sam njihove pa
se ene apr drugih pase gor (retarded.press). Organizator je iTunes ki je na Windows platfori en grozn skupek kravjega dreka ki naserje
tono brezveznih procesov. Jz ga mam instaliranga kar na drugem kompu. Ce odstejemo prenapihnjenost programa recimo da z njem
lahka precej uredu urejas musko in jo prenasas na telefon. Nardis novo playlisto, potegnes iz folderja v to playlisto komade nato pa se
telefon sinhroniziras s to listo in to je to. Fotoaparat je za en drek v slabih svetlobnih pogojih tj. ponoc v sobi s prizgao lucjo. Pou leta
rab da zadevo sfokusira pa se potem mors met roce cisto na miru saj bo v nasprotnem primeru vse razmazano. Sem pa posnel tudi nekaj
fotografij na soncen dan iz avta med voznjo pa so bile vse ostre. Bom poznej (zvecer) prlepu par primerov.
Kul je sinhronizacija z Outlookom. Kul je browser. Kul je touch screen zaslon. Kul so iPod funkcije.
Telefon uporabljam ze par mesecev in sem z njem nasplosno zadovoljen vendar pa bom kljub temu najverjetneje konec poletja preklopil na HTC.
Filme predvaja zelo kul. Muska je uredu dokler ne rabis grozn velik basov kjer iPhone klecne. Lahka da je problem v prilozenih slusalkah
ampak osebno nisem mogel preizkusiti svojih ker jih ne morem prkljuciti na telefon. Apple je naredu uno lukno tako da sam njihove pa
se ene apr drugih pase gor (retarded.press). Organizator je iTunes ki je na Windows platfori en grozn skupek kravjega dreka ki naserje
tono brezveznih procesov. Jz ga mam instaliranga kar na drugem kompu. Ce odstejemo prenapihnjenost programa recimo da z njem
lahka precej uredu urejas musko in jo prenasas na telefon. Nardis novo playlisto, potegnes iz folderja v to playlisto komade nato pa se
telefon sinhroniziras s to listo in to je to. Fotoaparat je za en drek v slabih svetlobnih pogojih tj. ponoc v sobi s prizgao lucjo. Pou leta
rab da zadevo sfokusira pa se potem mors met roce cisto na miru saj bo v nasprotnem primeru vse razmazano. Sem pa posnel tudi nekaj
fotografij na soncen dan iz avta med voznjo pa so bile vse ostre. Bom poznej (zvecer) prlepu par primerov.
Kul je sinhronizacija z Outlookom. Kul je browser. Kul je touch screen zaslon. Kul so iPod funkcije.
Telefon uporabljam ze par mesecev in sem z njem nasplosno zadovoljen vendar pa bom kljub temu najverjetneje konec poletja preklopil na HTC.
d0rK ::
V-i-p ::
Drek, zavit v celofan... nič drugega. Je inovativen, je fancy, to je pa tudi vse. Za tako velik denar, ponuja premalo, odločno premalo. Zelo slab fotoaparat, bluetooth s katerim si nimaš kaj pomagat, kot da ga ni, pa še ogromno minusov...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Prehod android - IOS ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 27029 (23844) | Mavrik |
» | iTunes zacetniske tegobe, ali bi jailbreakOddelek: Mobilne tehnologije | 6411 (5091) | next3steps |
» | Izšel Applov iOS 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 24539 (19154) | |
» | Apple ima težave z iskanjem partnerja za prodajo iPhone-a v EvropiOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6272 (4241) | ahac |