Forum » Kaj kupiti » Kje do poceni kartuš ali refil kit za Epson Stylus Photo R300
Kje do poceni kartuš ali refil kit za Epson Stylus Photo R300
#000000 ::
Kamor koli kličem v fizično trgovino v Ljubljani, nikjer nimajo vseh 6 kartuš ali pa so 20 € komad, kjer pa so poceni jih pa za moj tiskalnik nimajo ali pa jim ravno ta manjka ki jo jest nucam.
Katere kartuše priporočate ? Ali kater refil kit, da bo z njim čim manj problemov tudi za laika ?
Katere kartuše priporočate ? Ali kater refil kit, da bo z njim čim manj problemov tudi za laika ?
Robert ::
Imam isti tiskalnik kot ti. Kartuše (original Epson Multipack 6 kartuš)kupujem v Trstu MediaWorld (Torri d' Europa nakupovalni center) v kompletu kar je bistveno ceneje kot če kupiš posamezno kartušo pri nas. Pri nas se kompleta žal ne dobi - preveril pri uvozniku Avteri. Natančne cene nimam je pa bistveno cenejše.
Brane2 ::
Refill za to čudo mora biti poceni. Pri meni dobiš deci za 8EUR.
Rabiš, če se ne motim 4 barve, torej 32 EUR...
Rabiš, če se ne motim 4 barve, torej 32 EUR...
On the journey of life, I chose the psycho path.
#000000 ::
Sem že nabavu vseh 6 kartuš, cena vsake je bila mislm da 10€ eno so mi pa šenkal :) Kartuše sicer niso originalne ampak Flex ali Fenix uglavnem niso original, so pa pol cenejše od originala.
Za refil "baje" rabim črnila šprico z iglo, pištolo za vroče lepljenje in čip reseter.
Za refil "baje" rabim črnila šprico z iglo, pištolo za vroče lepljenje in čip reseter.
Brane2 ::
A, Photo R300 imaš. Sem mislu,d a gre za stari Stylus 300.
No, črnila bi morala delati, namesto resetterja bi ti pa znal prijeti tisti SCC softver alkajježe...
No, črnila bi morala delati, namesto resetterja bi ti pa znal prijeti tisti SCC softver alkajježe...
On the journey of life, I chose the psycho path.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polnjenje kartuš (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 14827 (9407) | matej5734 |
» | Canon Pixma 980 - (pre)hitra poraba kartuš??Oddelek: Strojna oprema | 912 (748) | kmetek |
» | HP - nenormalno hitro prazne kartuše?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2572 (2572) | Azrael |
» | Originalne kartuše zaostajajoOddelek: Novice / Ostale najave | 8321 (6449) | Jst |
» | Refill za Canonove tiskalnike?Oddelek: Kaj kupiti | 2389 (2073) | sandi |