Forum » Programska oprema » Sinhronizacija podnapisov v Time adjusterju
Sinhronizacija podnapisov v Time adjusterju
HIP_HOP ::
Dostikrat, ko podnapis ni sledil zvoku sem kar sinhroniziral podnapis s Time adjusterjem. Zdaj mi ne deluje več, čeprav sem ga ponovno namestil.
Problem je v tem, da ko poskušam narediti točko(s pomočjo sinhronizacije), kjer se naj začne podnapis, mi film enostavno začne vrteti znova in napiše 0 sek pri izbiri točke.
Upam, da zna kdo rešiti sledeči problem, ker je zelo koristen program.
Hvala!
Problem je v tem, da ko poskušam narediti točko(s pomočjo sinhronizacije), kjer se naj začne podnapis, mi film enostavno začne vrteti znova in napiše 0 sek pri izbiri točke.
Upam, da zna kdo rešiti sledeči problem, ker je zelo koristen program.
Hvala!
HIP_HOP ::
Če še bo kdo imel podobno težavo je rešitev v zamenjavi kodekov. Prvotno sem imel nameščen Xp Codec Pack, ki pa zgleda, da ima težave s TA. Namestil sem Codec All in 1 in je problem izginil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59289 (14437) | BaRtMaN |
» | 720p in 1080p ne popolnoma gladkoOddelek: Zvok in slika | 3515 (2867) | OK.d |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17403 (10288) | GrimReaper |
» | Predvajanje filmov v Win VistaOddelek: Programska oprema | 1696 (1583) | roocky |
» | tezave z kodekom (Nimo)Oddelek: Programska oprema | 1276 (1159) | Blup |