Forum » Programska oprema » Kako odstraniti program?
Kako odstraniti program?
dm3472 ::
Zivjo!!! Zanima me, kako odstraniti program, ki sem ga nekako po nesreči tako izbrisal, da ga sedaj ne morem odstraniti z unistall in ker seveda to ne gre, sedaj tudi ne morem instalitirati nove verzije tega program - gre se za nero. Uporabljam pa operacijski sistem vista.
Hvala
LP,
Damjan
Hvala
LP,
Damjan
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
DADOXP ::
ko prizges komp stisnes F8 gres notr na adminstrator in lahko zbrises kar hoces. tako jaz brisem stvarki ki se jih neda odstraniti
dm3472 ::
ja, sm ne gre...ko grem odstrani program in hocem odstraniti nerota ne gre, ker sem nekaj po pomoti izbrisal, kar ocitno ne bi smel in sedaj ne morem odstraniti tega programa...verjetno bi se to dalo rešiti tako, da iz registra ven pobrišem, pa je?
hvala
Lp,
Damjan
hvala
Lp,
Damjan
R-S-LoVe ::
ponovno istaliraj isto verzijo, pa bo uninstal tudi deloval
če pa nimaš na voljo iste verzije, pa regedit (pa to nisi čul od mene)
če pa nimaš na voljo iste verzije, pa regedit (pa to nisi čul od mene)
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!
pizdarija1 ::
Brišem z http://ccollomb.free.fr/unlocker/ i love it :) al si pa pogelj Your Uninstaller.
ender ::
Uporabi Windows Installer CleanUp - z njim odstrani vnose, ki se nanašajo na Nero, potem ga boš lahko ponovno namestil (priporočam, da ponovno namestiš verzijo, ki si jo že imel, in potem ali odstraniš, ali pa nadgradiš na tisto, ki jo želiš imeti).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Han ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEROOddelek: Programska oprema | 1400 (1400) | Tr0n |
» | Problem z zapisovalnikom, MATSHITA UJ-840DOddelek: Strojna oprema | 1677 (1493) | LordJimy |
» | Neodpiranje internetne straniOddelek: Omrežja in internet | 1927 (1764) | lojze8 |
» | program za snemanje dvd-jevOddelek: Programska oprema | 5766 (5616) | mirkuma |
» | Nero za Linux! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8094 (6642) | BigWhale |