Forum » Pomoč in nasveti » Naenkrat premalo navideznega pomnilnika??
Naenkrat premalo navideznega pomnilnika??
BmN ::
Danes sem dobil to sporočilo:
Izbrisal sem skoraj polovico vse programov, igrc ampak sporočilo se še vedno pojavlja. Kaj naj naredim?
Hvala za odgovor!
vašemu sistemu primanjkuje navideznega pomnilnika.Povečajte velikost svoje odstranjevalne datoteke za navidezni pomnilnik, da zagotovite pravilno delovanje programa Windows.
Izbrisal sem skoraj polovico vse programov, igrc ampak sporočilo se še vedno pojavlja. Kaj naj naredim?
Hvala za odgovor!
bluefish ::
to NE pomeni, da ti zmanjkuje prostora na disku. Sporočilo ti želi povedati, da povečaj količino NAVIDEZNEGA pomnilnika.
c0dehunter ::
kaj je bilo narobe?
Povečal je količino navideznega pomnilnika?
To se naredi pod My Computer -> Settings in še pol nekaj naprej, kar pa se zdajle ne morem spounat, pogledat pa tut ne morem ker mam Linux.
Povečal je količino navideznega pomnilnika?
To se naredi pod My Computer -> Settings in še pol nekaj naprej, kar pa se zdajle ne morem spounat, pogledat pa tut ne morem ker mam Linux.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj imam samo 3GB namesto 4GB rama? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 20353 (10438) | bobi1992 |
» | Navidezni pomnilnikOddelek: Šola | 3411 (3011) | B & O |
» | Vista in 2GB po aplikacijiOddelek: Operacijski sistemi | 1960 (1670) | r0b3rt |
» | Odstranjevalna datotekaOddelek: Programska oprema | 4540 (4118) | Boomer1911 |
» | [ Windows XP ] Razširitev pomnilnikaOddelek: Operacijski sistemi | 2563 (2033) | martinsm3 |