Forum » Zvok in slika » konverter USB - Avdio /Video
konverter USB - Avdio /Video
tomko030 ::
Iščem eno komercialno rešitev oz. povezavo z zunanjim diskom in TV ali DVD predvajalnikom. Zdej boste rekli, da je en kup DVD predvajalnikov z USB vhodi, vendar so večinoma sposobni prebrati USB ključek ali pa nekatere spominske kartice. Naj me strokovnjaki popravijo, če se motim, vendar sem po dolgotrajnem brskanju ugotovil prav slednje. Imam 500 GB disk (tudi 320GB), ki pa sta že skoraj oba polna in se mi ne da več peči ploščkov in brskati za kodeki, ki so pravi za moj predvajalnik. torej rabim nek konverter ali zunanjo TV kartico, ki mi bo znala povezati digitalni zunanji disk na analogni predvajalnik. Imeti mora USB vhod in činč, scart ali s-video izhod.
icecube ::
mislim da tisto kar si si ti zamislil ne bo slo. Problem je ker vsi predvajalniki imajo hardware-rski dekoder za predvajanje video datotek, kot tudi software preko katerega bos operiral. Ker tvoja naprava oz. zunanji disk tega nima, bo to neizvedljivo.
Se pa prodajajo prenosna ohisja oziroma zunanji trdi diski, ki imajo v sebi ze t.i. predvajalnik. Cene se zacnejo pri cca 100€ naprej (z diskom vred seveda).
Obstaja pa se druga elegantna resitev, in sicer obstajajo predvajalniki ki podpirajo predvajanje datotek preko LAN omrežja. V Sloveniji tega nisem se zasledil. Moras pa imeti ta predvajalnik (cca tudi 100€) + mrežni disk oz. računalnik v omrezju
Se pa prodajajo prenosna ohisja oziroma zunanji trdi diski, ki imajo v sebi ze t.i. predvajalnik. Cene se zacnejo pri cca 100€ naprej (z diskom vred seveda).
Obstaja pa se druga elegantna resitev, in sicer obstajajo predvajalniki ki podpirajo predvajanje datotek preko LAN omrežja. V Sloveniji tega nisem se zasledil. Moras pa imeti ta predvajalnik (cca tudi 100€) + mrežni disk oz. računalnik v omrezju
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blu-ray predvajalniki - kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7424 (4642) | Anney |
» | WD PassportOddelek: Strojna oprema | 5573 (3149) | Bevcan |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20072 (12652) | filipc |
» | Phoilips 42PFL7404H/12 in podnapisi iz USB diska - KAKO?Oddelek: Zvok in slika | 8313 (7817) | ta_ki_tke |
» | DVD/Divx/mp3 predvajalnik za lenobnejše (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 9975 (8296) | Gregor P |