Forum » Informacijska varnost » MSN pošilja neke viruse al kaj jaz vem
MSN pošilja neke viruse al kaj jaz vem
jrtjtejtt ::
Sem dobil opozorilo, da se preko mojga MSN-ja širi nek virus. Pa me zanima kako je mogoče, da sem virus poslal na nek dan ob neki uri, ko moj comp sploh ni bil prižgan?
zee ::
Ne. Dovolj je, da imas blesavo geslo, npr. uporabnisko ime za MSN: ime.priimek@gmail.com, geslo pa: ime/priimek.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Gesla nikakor niso ugotovili na pamet, tako da predvidevam da je kak programček na mojem compu
bluefish ::
nisi čisto jasno povedal, od kje si dobil opozorilo. Ti je to povedal kolega preko maila ali na štiri oči ali pa ti je MSN izvrgel neko naključno sporočilo?
Ena frendica mi je povedala, da ji nekaj pošiljam preko msn. Sem jo vprašal kdaj, da preverim ali se to dogaja doma ali v Lj, pa mi je dala datum in uro, ko sem jaz bil na cesti, oba računalnika pa sta bila zagotovo ugasnjena.
rdecaluc ::
Hmm.. to tud men folk pošilja neke linke na ene čudne strani .. ko pa klikneš gor pa verjetno tud ti pokasiraš virus ? Al je to samo ukradeno geslo ?
Est modus in rebus. ,typos
Password sem že zamenjal. Vseeno pa sem se odločil še mal comp počekirati. Bitdefender mi je našel neki spyjev. Ene je lahko zradiral, nekaj pa mu ni uspelo, vsaj tako razumem poročilo. Kaj narest sedaj.
Tle še slika:
Tle še slika:
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jrtjtejtt ()
bluefish ::
to je po domače povedano Koš. Najprej ga izprazni, ponovno skeniraj. Drugače pa je to skrita mapa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GmailOddelek: Pomoč in nasveti | 6214 (4425) | tattoo |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76228 (16869) | tilinho20 |
» | Windows live - MSN - HotmailOddelek: Omrežja in internet | 2923 (2812) | jurre |
» | Izšla Opera 10.60 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21936 (18627) | Jst |
» | vdor v zasebnostOddelek: Pomoč in nasveti | 5965 (4279) | majii |