Forum » Programska oprema » zakaj je skopiran medij v enoti glasen?
zakaj je skopiran medij v enoti glasen?
enrique ::
Pozdravljeni,
Ali bi mi lahko prosim kdo sporočil zakaj postane, skopiran DVD iz originala v enoti glasen, kljub temu da uporabim najnižjo hitrost kopiranja? A se da morda s kakšnim programom nastavljati moč "pečenja" laserskega žarka? Sicer imam enoto lite-on LH-20A1H?
Pozdrav Klemen.
Ali bi mi lahko prosim kdo sporočil zakaj postane, skopiran DVD iz originala v enoti glasen, kljub temu da uporabim najnižjo hitrost kopiranja? A se da morda s kakšnim programom nastavljati moč "pečenja" laserskega žarka? Sicer imam enoto lite-on LH-20A1H?
Pozdrav Klemen.
fosil ::
Čisto možno da je dvd malo zvit in zato pri vrtenju v pogonu bolj vibrira in je zato bolj glasen.
Tako je!
enrique ::
Čisto možno da je dvd malo zvit in zato pri vrtenju v pogonu bolj vibrira in je zato bolj glasen.
A v tem je tudi lahko trik? Sicer sem snemal na Verbatim medije in mi na vsakem tako dela kot da bi se bralnik "matral" pri branju z medija. A "moč pečenja" se pa ne da regulirat s kakšnim programom, mislim da je Plextor nekoč nekaj ponujal?
Pyr0Beast ::
Je, ampak za nemalo denarja.
Poleg tega dvomim, da ima moč laserja kaj s razcentriranostjo ploščkov. Mogoče se malce deformirajo zaradi vročine.
Poleg tega dvomim, da ima moč laserja kaj s razcentriranostjo ploščkov. Mogoče se malce deformirajo zaradi vročine.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nettop za predvajanje HD vsebinOddelek: Kaj kupiti | 5275 (3711) | alen1 |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103020 (27529) | nuclear |
» | sata disk: SEAGATE Barracuda ali WD Caviar?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1078 (952) | PaX_MaN |
» | Iwaki MD15R praktično idealna črpalka za vodno hlajenje.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3331 (2631) | burkiburke |
» | Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6578 (4489) | pingo76 |