Forum » Pomoč in nasveti » upocasnjen pc
upocasnjen pc
jaanchy ::
pc je biu ravnokr formatjran ker je biu zlo pocan in sm mislna da so kaki vjrusi. tudi po tem se mi pc zamrzne za par sekund in dela isto vsakih par minut. sm tut odprla skatlo in jo ocistila -> ista storja.
se komu sanja kej bi lahko se falilo ?
se komu sanja kej bi lahko se falilo ?
Meizu ::
Mogoče dotrajane komponente (beri: stare komponente), sicer pa si podala premalo podatkov. Povej vsaj, kaj si scoprala, ko si formatirala računalnik, kaj imaš trenutno inštalirano itd.
P.S.: Če imaš Northona zna bit to problem, saj ta antivirus dokaj upočasni sistem.
P.S.: Če imaš Northona zna bit to problem, saj ta antivirus dokaj upočasni sistem.
na pcju nimam skori nic se instalirano.. bi bil mogoce kriv zone ealarm al pa spyware doctor ?
ce ne mam pa xp sp2 , amd 2800 , 1.6ghz , pa 1,5 giga rama . na disku imam tut dovolj placa.
Gutjerez ::
flešaj bios pa na novo nalož winse pa si na konju.
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Select proper boot deviceOddelek: Pomoč in nasveti | 4953 (2982) | arc-x |
» | dvoji windowsi xp in 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1239 (1076) | bluefish |
» | HELP!!!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1307 (1203) | wprasajcek |
» | Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5399 (4541) | andrej |
» | Kateri DirectX uporabiti?Oddelek: Novice / Grafične kartice | 2047 (2047) | undefined |