Forum » Pomoč in nasveti » Particije
Particije
Gates ::
Zdravo, disk imam razdeljen na 3 particije. Na C: disku imam OS, dva diska imam prazna pa me zanima kako lahko izbrišem ta diska in si ustvarim samo en disk. Hvala!
solatko ::
Vzameš Acronis disk director suite, poženeš, ko te vpraša če avtom. ali man., izbereš man in ko ti pokaže diske, tisti dve particiji delete in potem raztegneš particijo c. Lahko vzameš tudi kakšen drug program za urejanje particij.
misek ::
Če uporabljaš Windowse: Control Panel, Administrative tools, Computer management, Disk management - zbrišeš želeni particiji in na novo kreiraš samo eno s celotnim prostorom.
Gates ::
Uspel sem narediti eno particijo, vendar se tukaj pojavi drug problem. Ko zaženem računalnik mi napiše kateri operacijski sistem hočem zagnati. Viste sploh nimam več gor. Pogledal sem tudi v zagonu in obnovitvi. hvala za odgovore
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gates ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PARTICIJA - kako na obstoječem disku z OSOddelek: Pomoč in nasveti | 4100 (2528) | solatko |
» | Čitalec diskov St-Lab U-390!Oddelek: Strojna oprema | 2446 (1788) | Spajky |
» | skrivanje diska in kako videt celotni diskOddelek: Operacijski sistemi | 1619 (1435) | jvolk |
» | zaporedne oznake diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 874 (801) | gkovac |
» | kako spremeniti crko particijeOddelek: Operacijski sistemi | 925 (847) | Blup |