Forum » Strojna oprema » Zunanji disk TrekStor 500GB - Unallocated, no drive letter ?!?!
Zunanji disk TrekStor 500GB - Unallocated, no drive letter ?!?!
BabyLove00 ::
Zivjo,
dober teden dni nazaj sem v Bofu kupila zunanji disk 500GB TrekStor in ga cist lepo uporabljala. Zapolnila sem ga ze skoraj 80%. Zadnje dva dni imam tezave, saj ga winsi ali vista na nobenem racunalniku ali prenosniku ne zazna.
Ok zazna ga, ampak mu ne dodeli Drive Letter-ja, tako da ne morem vec brskati po njem. V Disk Management ga pravtako ni. Med Safery remove disk, pa je, ampak tudi tam brez disk letter, medtem ko moja druga dva zunanja diska delata brez problemov.
Instalirala sem Nero BackupIt Essentials (prisel na CD-ju z diskom) in ta mi disk zazna, ampak napise da je "Unallocated" in zasedenih 0KB, velikost pravilno zazna, ne morem pa ga uporabljati ali narediti njegov backup.
Kaj lahko naredim? Preden disk odnesem nazaj v trgovino ali na servis, bi rada sama poskusila resiti podatke.
Any ideas??
Tnx, lp,
Lana.
dober teden dni nazaj sem v Bofu kupila zunanji disk 500GB TrekStor in ga cist lepo uporabljala. Zapolnila sem ga ze skoraj 80%. Zadnje dva dni imam tezave, saj ga winsi ali vista na nobenem racunalniku ali prenosniku ne zazna.
Ok zazna ga, ampak mu ne dodeli Drive Letter-ja, tako da ne morem vec brskati po njem. V Disk Management ga pravtako ni. Med Safery remove disk, pa je, ampak tudi tam brez disk letter, medtem ko moja druga dva zunanja diska delata brez problemov.
Instalirala sem Nero BackupIt Essentials (prisel na CD-ju z diskom) in ta mi disk zazna, ampak napise da je "Unallocated" in zasedenih 0KB, velikost pravilno zazna, ne morem pa ga uporabljati ali narediti njegov backup.
Kaj lahko naredim? Preden disk odnesem nazaj v trgovino ali na servis, bi rada sama poskusila resiti podatke.
Any ideas??
Tnx, lp,
Lana.
Vuli ::
Hm, kaj kopujete te jajca, že ne vem koliko primerov je, da jim kasneje več ne zazna diska.
Jaz bi ga razstavu, pobral disk ven in probal priklopit v računalnik na sata/ide, kar pač ima.
Jaz bi ga razstavu, pobral disk ven in probal priklopit v računalnik na sata/ide, kar pač ima.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
BabyLove00 ::
Zivjo,
hvala za odgovor, ampak ce to naredim, potem gre garancija pa-pa ....
Kaj pa kaksn recovery al pa kj?
Ej nevem zakaj to kupujem, ampak imam enga iBook-a k dela super in enga istega TrekStor-a ki pravtako lepo tece ze 2 leti .... Prvic mam tezave.
hvala za odgovor, ampak ce to naredim, potem gre garancija pa-pa ....
Kaj pa kaksn recovery al pa kj?
Ej nevem zakaj to kupujem, ampak imam enga iBook-a k dela super in enga istega TrekStor-a ki pravtako lepo tece ze 2 leti .... Prvic mam tezave.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | modificiranje WII soft ali hard (strani: 1 2 3 )Oddelek: Konzole | 22750 (925) | sandicar |
» | kateri 3 TB zeleni trdi disk?Oddelek: Kaj kupiti | 2073 (1694) | Anney |
» | A bo crkno? [WD My Book]Oddelek: Strojna oprema | 1480 (866) | 69charger |
» | Disk crkljot - pomoč prosim :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 844 (609) | shadeT |
» | Zunanji trdi diskOddelek: Strojna oprema | 2968 (2009) | dudl |