Forum » Pomoč in nasveti » kako se znebim gesla za vstop v omrežje ????
kako se znebim gesla za vstop v omrežje ????
mrTwelveTrees ::
veste kaj mislim ?
računalnik v mreži....
inštaliram protokol NETBEUI .... in potem ti , ko prižgeš računalnik - za vstop v windowse - naredi tisti okenček za vstop v omrežje.... - pa pass, če ga maš....
no jaz bi se rad znebil tega okenčka, kako ?? [:\]
da mi gre automatsko v windowse brez tega....
kako ?
UPORABLJAM WINSE ME
računalnik v mreži....
inštaliram protokol NETBEUI .... in potem ti , ko prižgeš računalnik - za vstop v windowse - naredi tisti okenček za vstop v omrežje.... - pa pass, če ga maš....
no jaz bi se rad znebil tega okenčka, kako ?? [:\]
da mi gre automatsko v windowse brez tega....
kako ?
UPORABLJAM WINSE ME
- spremenil: mrTwelveTrees ()
cmocko ::
Če se ne motim izgleda zadeva takole:
Greš na start/nastavitve/nadzorna plošča/omrežje
in tam kjer ti piše osnovma mrežna prijava, ti sedaj verjetno piše odjamalec za omrežja microsoft, tega spremeni na windows pa ti ob naslednjem zagonu nebi smelo več prikazati gesla za prijavo v omrežje.
LP
Greš na start/nastavitve/nadzorna plošča/omrežje
in tam kjer ti piše osnovma mrežna prijava, ti sedaj verjetno piše odjamalec za omrežja microsoft, tega spremeni na windows pa ti ob naslednjem zagonu nebi smelo več prikazati gesla za prijavo v omrežje.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalno potrdilo vstop v netstik-težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 2670 (2320) | MrStein |
» | Dobri ali slabi fantje? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 26550 (19800) | Markoff |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14217 (11052) | fosil |
» | Tri leta za krajo brezžičnega interneta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 14184 (11552) | poweroff |