Forum » Izdelava spletišč » CSS težava z layerji
CSS težava z layerji
MihaFirst ::
Pozdravljeni!
Zanima me, kako bi v css fajlu določil, da layer3 (parameter "top") pride naprimer 5 pod layer2, ki nima fiksne višine, ter da je layer1 dolg toliko kot layer2 + 10 (parameter "height").
Razumljivo kolkr tolk? :/
LP
Zanima me, kako bi v css fajlu določil, da layer3 (parameter "top") pride naprimer 5 pod layer2, ki nima fiksne višine, ter da je layer1 dolg toliko kot layer2 + 10 (parameter "height").
Razumljivo kolkr tolk? :/
LP
Ziga Dolhar ::
Glede prvega: Z-index?
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
Road Runner ::
Ni razumljivo.
Najprej povej kaj mislis s "pod", Z os ali navpicno os? potem kaj zate pomeni "5 pod"? Pixli? Na koncu pa se kaj pojmujes pod dolzino layerja? Jaz poznam visino in sirino, kaj od tega mogoce? :) Seveda najlazje gre pa s primerom obstojece kode in morda sliko tega kar zelis narediti.
Najprej povej kaj mislis s "pod", Z os ali navpicno os? potem kaj zate pomeni "5 pod"? Pixli? Na koncu pa se kaj pojmujes pod dolzino layerja? Jaz poznam visino in sirino, kaj od tega mogoce? :) Seveda najlazje gre pa s primerom obstojece kode in morda sliko tega kar zelis narediti.
http://dusan.fora.si/blog/ (742617000027)
MihaFirst ::
Road Runner: "Pod" je mišljeno na Y osi, dolžina = višina, torej "height", številke so pixli. Bom zvečer pogledal, če mi bo uspel nardit zadovoljivo skico.
LP :)
LP :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 345946 (5083) | sunniegoldie |
» | DLNA mreža za TV (PROGRAM)Oddelek: Programska oprema | 3671 (2817) | radmannsdorf |
» | Kako postavit sliko na sredino ekranaOddelek: Izdelava spletišč | 1353 (1264) | Sycroft |
» | tables ali layout tablesOddelek: Izdelava spletišč | 2170 (1738) | Penny |
» | DREAMWEAVER - problemOddelek: Programska oprema | 971 (889) | Container |