Forum » Omrežja in internet » UPC, Siol, T2... ?
UPC, Siol, T2... ?
TokioGangsta ::
Živjo!
Rad bi malce spremenil internet, telefonijo in televizijo. Trenutno imam TV od telemacha, internet od Siol-a, Telekoma (1Mbps/256kpbs) ter prav tako telefonijo od Telekoma.
Sedaj pa bi rad imel vse od enega ponudnika in sicer iščem najcenejšo varijanto z hitrejšim internetom (10Mbps/1Mbps vsaj). Gledal sem najnovejšo ponudbo od UPC telemacha in sicer trojček XL, pa me zanima kaj mi priporočate?
Hvala in lp
Rad bi malce spremenil internet, telefonijo in televizijo. Trenutno imam TV od telemacha, internet od Siol-a, Telekoma (1Mbps/256kpbs) ter prav tako telefonijo od Telekoma.
Sedaj pa bi rad imel vse od enega ponudnika in sicer iščem najcenejšo varijanto z hitrejšim internetom (10Mbps/1Mbps vsaj). Gledal sem najnovejšo ponudbo od UPC telemacha in sicer trojček XL, pa me zanima kaj mi priporočate?
Hvala in lp
Asus P5K ~ Q6600 ~ 8800GTS 320MB~ Crucial 2GB 800MHZ ~
Enermax 500W ~ Antec Nine Hundred ~ Tarantula & Lachesis
Enermax 500W ~ Antec Nine Hundred ~ Tarantula & Lachesis
Invictus ::
Če imaš že kabrelsko v hiši, je bolje iti na UPC. Znajo biti višje hitrosti, če si jih boš zaželel. Preko parice ne računaj na kaj večje hitrosti, pa tudi HDTV je preko bakra težko spraviti (omejitev ADSL-ja).
Telekoma se pa le znebi. Še moja starša nimata več navadnega telefona, ampak optiko od T-2 za TV in VoIP.
LP I.
Telekoma se pa le znebi. Še moja starša nimata več navadnega telefona, ampak optiko od T-2 za TV in VoIP.
LP I.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Omrežja in internet | 611588 (228) | martincek1 |
» | Telekom brezplačno povečuje hitrost DSL dostopa do interneta (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 57068 (45627) | Senitel |
» | UPC na Nizozemskem začel omejevati hitrost dostopa do interneta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 9038 (6101) | thramos |
» | Internet se ne ceni več (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 12319 (9192) | darksamurai |
» | Avstralija razvija internetno infrastrukturoOddelek: Novice / Ostale najave | 4484 (3230) | MrStein |