» »

Vse o Xbox 360

Vse o Xbox 360

««
18 / 39
»»

najkec ::

Lep pozdrav!

Prosim ce mi pomagate. Dobim XBOX360 Elite pa me zanima kere kable morm se dokupit da bom lahko igral na svojmu 19'' SAMSUNG SyncMaster 931c. Pa ce mi lahko prilepite se konkreten link za kabel.
Prilagam se sliko.

HVALA!

Lp, Leon

Zgodovina sprememb…

• spremenil: najkec ()

c3p0 ::

Kaj pa za zvok ? Ali obstaja en kabel za sliko + zvok.

Lp

Sta zraven 2 činča tudi za zvok, ki ju pač pelješ kam hočeš. V primeru samsunga (če imaš model z zvočniki), kupiš še adapter, ki ti 2x činč združi v malo banano.

Aha hvala. Kam pa dam ta 2 cinca? v zvocnike al kako ? :D sry za taka butasta vprasanje sam nc se ne spoznam na to xD

Lp, Leon

Zgodovina sprememb…

• spremenil: najkec ()

jeanmike ::

Jst mam eno uprapanje.

Do zdej sm mel xbox povetan preko komponentnega kabla na tv in je podpiral resolucijo 720p sem pa danes preklopil na HDMI in mi noče nastavit na 720p ampak mi nastavi na resolucijo 640x480. V nastavitvah ne morem spremenit ničesar, ker lahko izberem le 480p.
HDMI kabel je 3 metre dolg.

kmetek ::

LUGI: to je kurac kako ugotoviš ker pogon je notr?

LuGi ::

ja samo ti novi od asbisa so vsi verjetno zgornji kar je kurac :P

Mocno dvomim.. zihr so lite in manufacture date aug-sep.

T_F_7 ::

TF7 če ima gamepad špicast konec še ne pomeni da je boljši to je pač nek zmazek da bi nekdo s tem zaslužo. Ponavljam da je orginalni pilot čist dober.

1. ne zdiš se mi nek ekspert, po vrhu pa stvari ne preveriš in kar napišeš neki v brezveze
2. ko sem govoru o karakteristikah nism mislil o špicah, nisem tega niti omenu, torej od kje to tebi?!
3. original xbox 360 controller ima idiotski krog za smerne, kar se pri pretepačinah in nekaterih drugih špilih (PES,...) izkaže za naravnost idiotsko in nepraktično, težje je delat combote s smernimi itd. Mad Catz ima pa vsaj križ in v tem je boljši. Po vrhu ima še nekatere druge prednosti in opcije mislim, da v povezavi s triggerjem, ki jih original nima, ene verzije Mad Catzov imajo tudi grip tako, da gamepad manj drsi iz rok.
4. lahko bi rekli, da Mad Catz ni slabši od originala, prav tako pa original ni slabši od Mad Catza. Je pa ogromna razlika v ceni obeh gamepadov!
5. zmazke dela microsoft, ki nabija cene za vsako stvar, to so edini zmazki, ki smo jih deležni pri xboxu!
Pri spremembi podpisa lahko traja nekaj časa, da le-ta postane vidna.

microsoft je poskrbel, da so se prodali xboxi starimi pogoni in da so zaloge pošle in pol šele dal v obtok xboxe z liteoni, tako da se v zadnjij mesecih dobi v trgovinah zgolj liteone. pika.

jurdos ::

logično, da se pojavljajo taka vprasanja..
..božič = darila
..božič = odklep liteon.

Hobit02 ::

Pred enim tednom sem klupil xbox arcade.
Prosim svetujte mi kaj naj naredim naj plačam 80€ in dam odklenit to zadevo ali naj počakam do božiča ko bi naj bila možnost flešanja liteon-ovih dvd pogonov in dam flešat xbox.
Hvala za odgovore.
LP
Kekec+Mojca=Pašteta

OldSkul ::

počakaj!

baje da z novim flešom je live bolj ali celo povsem varen.
če počakaš boš meu ceneje, sicer pa z arcadeom ne moreš it na live, kolikor js vem, tako da ti je isto. Daj zdej 30€ več ali pa čakaj 2 tedna. Sicer si se pa, po moje, zaj. ker nisi kupu premiuma...;((

Hobit02 ::

Sploh mi ni zal da sem kupil arcade.
Ce bom potreboval disk si ga bom pac dokupil.
Enostavno sem se navelical vsakih pol leta dat 150€ za nadgradnjo racunalnika.
Kekec+Mojca=Pašteta

ja sej to je pomoje zelo pameten nakup pa še prej igre pridejo za xbox.

Berserker ::

Aha, vprašal sem kr naj bi enkrat tu nekje sredi decebra prišel, a bo zdaj odklep kaj bolj poceni kot prej ?

lowac ::

Spet vam bo Mavrik pobrisal vse komentarje :D

Am tako vam povem.. bolj pametne naložbe kot je Xbox360 za tiste, ki bi radi igral kdaj kakšno igro
preprosto ni! To ga tako seka k pr norcih :D

Na samem odklepu ni nič ilegalnega.

Odklep bo verjetno bolj poceni, ja ;).

modriadsl ::

V sosednji avstriji so še cenejše kot pri nas http://www.mediamarkt.at/?cat=N05.01.05... :)

OmegaBlue ::

A lahko prosim nehate z odklepi ga srat..
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

odklep bo cenejši za kakih 30€, seveda odvisno od osebe, ki ti ga bo naredila + live bo varen.

Mene pa zanima kaj morem narediti, da bi lahko gledal .avi filme na x360?
Da bi jih zapeku recimo 6 divxev na DVD vstavil ter gledal.. ker zdaj mi ne dela, zgleda zaradi codecov...
Delujejo pa samo DVDR filmi kolker sm gledal..
Imam pa Arcade in odklenjenega..
Če je treba iz LIVE bi prosu za postopek...
hvala

kiFni ::

Kater pogon je najboljš v XBOX360. In mogoče kdo ve katere pogone imajo konzole v Harvey Normanu.

anyone??

videofrik vse imajo sedaj že LITE-ON ! Preber mal komentarje...
Men je lite-on bil ful glasnejši od sedanjega flashanega Samsunga... in je zadeva ful bol tiha..

pa še odprej moje vprašanje...
Mene pa zanima kaj morem narediti, da bi lahko gledal .avi filme na x360?
Da bi jih zapeku recimo 6 divxev na DVD vstavil ter gledal.. ker zdaj mi ne dela, zgleda zaradi codecov...
Delujejo pa samo DVDR filmi kolker sm gledal..
Imam pa Arcade in odklenjenega..
Če je treba iz LIVE bi prosu za postopek...
hvala

rotenon ::

Jao ljudje še 10 dni do možnega odklepa lite-on pogonov. Zdele se mi en teden vleče že kot cel mesec. A kdo priporoča kšnega ki se spozna na odklepanje?

DrDeeJay ::

Od kje vam pa ta informacija, da se bo čez 10 dni dalo flashat liteone?

Če bi gledal kaj xbox-scene bi vedel 8-O

Vrjetno se bo dalo normalno pri nas šele januarja al pa pozneje.

jurdos ::

kaj ima veze pri nas..
to je software..
ni vazno ce je slovenija al sibirija,
cim se pojavi download je ze v igri za tiste ki se vejo igrat.

sam se s tem ne vem igrat! ampak ni tezko najt tiste ki to vejo.
gres na bolho, google in je. zdaj pa dovolj o tem kje je kdo ki bi to znal.
jaz samo se cakam in upam, da LuGi napise post je ze zunaj, pred 24.12.
upam da so fantje resni ;)

Lp :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jurdos ()

Nekje 5 minut po releasu...

HPCompaq ::

Kaki kabl rabim, da priklopim XBOX 260 Arcade na računalnik (leptop)? Niam še ga, bom pa zdaj nabavo in bi si rad vnaprej že kupu kabl. Hvala že vnaprej-mogoče je ta odgovor že bil, ampak nisem gledal vsega.

Navadni utp kabl za mrežo.

Mene pa zanima če kdo od vas ki ima odlenjeno konzolo igra preko LIVE?
Ter a je veliko tveganje, če igraš prek LIVE pa čeprav je špil, ki ga igraš že izšel (pred kakim tednom,dvema ali pa mescem in več)? Vem da te dobijo takoj če ga igraš prek neta in če ga še ni zun na policah al neki takega oz. pred izzidom..

motoboy ::

Mene pa zanima zakaj se ne morem prijavit na xbox live mi napise "xbox live isn't currently available in the locate associated with windows live id.please use a different windows live id. pa sem se prijavo se na live id se z drugim mailom pa tudi ne gre?'kaj je to narobe??

LP

napiše še mi locale not supported?
ASUS P5K, e6300@ 3,3ghz ,2x1gb G-skill,Geforce 8800 gt, 250 gb sataII

Zgodovina sprememb…

• spremenil: motoboy ()

Toboto ::

http://www.bolha.com/oglas382495147/xbo...

Je res toliko padla cena Xboxu360 ali je to spet kaksen nateg?

Lp

Kakšen nateg? Kolk pa misliš da so cene?
Z 120GB diskom je tolk.. Tistega brez diska(Arcade) pa dobiš že za 150€ se mi zdi.

Keyser Soze ::

Pri konzolah se služi z igrami! Treba si to zapomnit.

P.S.: Pa morda še s kakšnimi ekstravagantnimi dodatki.
OM, F, G!

Keyser to si pa čist prav povedal...
Microsoft ima v bistvu izgubo ko proda konzolo...
(Izdelava, komponente ter še plačat tistim, katerim so za to zaposleni).
Morš vedet da trgovine dobijo še cenej...

Izguba se sčasoma z nižanjem cen komponent niža, in po nekaj letih preide v čisti profit.

Pri Nintendo WII pa mastno služijo že od samega začetka z vsako prodano konzolo.

Ja kr majo pać zamisli z tem revolucionarnim nadzorom, le v dobo ps2 bi ga morali postaviti pa bi bi ga špilal.

McNato ::

Na nemškem Amazonu prodajajo Elite za 249 EUR z dvema igrama. Torej je cena 259 možna, vendar verjetno ni nabavljena prek uradnega uvoznika ki ima bistveno višjo ceno.

Idi tja pa kupi sej smo v EU in ni carine no ,razen če ti je škoda bencina(cena tega se itak zaj znižala) in časa.

HPCompaq ::

Po novem lahko v Big Bangu kupiš XBOX (360 arcade 360, 360 Elite). Igerc še zaenkrat v spletni trgovini nimajo, drugače pa ne vem.

Toboto ::

Evo moj 20. rojstni dan se bliza, sam sebi (z pomocjo tastarih in punce) si bom nabavil XBOX 360 Elite.

Zanima me le par stvarc pred nakupom:

1.Dobim 3leta garancije, se pravi ne rabim zivcev zgublat ce/ko kaj crkne oz. "rdece lucke.." ?

2.Tukaj -> http://www.bolha.com/oglas382495147/xbo... placam 330gb in imam odklenjem XBOX, kaj to pomeni, oz. kaj je prednost "čiperanega/odklenjenega" XBOX-a ?

3.Slisal sem, da si lahko banan z xbox live (to je online igranje iger?), potemtakem lahko zadevo vrzem v smeti, ali kako to gre?

4.Doma imamo LG TV Plazmo, 106cm, HD Ready, 2x HDMI, simplink, 1080P input, 15:000/1, XD techno....je to vredu?

5.Pri xboxu lahko igra vec ljudi, ali samo ena oseba? (da bi se lahko zabavali s prijatelji..)

6. Ko ga dobis, cel setup, instalacija, registracija, ...je zapleteno?

7. Se splaca dandanes kupiti Xbox360 elite?

Hvala ze vnaprej za kratke odgovore!
Lep pozdrav, Sandi

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Toboto ()

Pesimist ::

Odkar se dajo igre na disk instalirat mi je vseeno kak glasni pogon imajo. Zdaj bo samo vazno da bo cim hitrejsi. :P
Noja zaj mam sicer samo 20GB diska ampak sej nespilam vec kot 1 max 2 igri naekrat.

Lep pozdrav!

Tale Xbox 360 Elite http://www.bolha.com/oglas382495147/xbo... je res tako poceni in zraven je se garancija ce koga zanima.

Lp, Leon

Pesimist ::

Sej pa to je normalna cena al ne?
««
18 / 39
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Konzole
988212148 (89321) radovednik
»

[Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )

6111031 (8395) GLAVNI
»

XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )

628714 (7194) Dr_Andy
»

Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )

778153 (5855) brecoboy
»

Nakup Xboxa 360

323192 (2167) fosil

Več podobnih tem