» »

Vse o Xbox 360

Vse o Xbox 360

««
19 / 39
»»

DeniisD ::

motoboy

Isto sem jaz mel probleme, ampak je kr enostavno. Jaz sem naredo tak, ustvaro sem si novi hotmail racun, ampak sem dal da prihajam iz velike britanije, poiskal poštno kodo iz velike britanije in se prijavil. Potem sem pa se samo z istim mailom prijavil na xbox live in sledil navodilom. Ce to ni dovolj vprašaj če te zanima še kaj.

LP!

T_F_7 ::

Normalne cene xboxov so naslednje:
Arcade - 180€
Pro - 240€
Elite - 300€

Vse drugo se v Sloveniji zelo težko dobi, vsaj za nove konzole je tako. Nekdo je neki spraševal... najbolj se splača kupit Pro-Premiuma, razen če si totalen nažigalec iger. Sicer pa to vse piše in je bilo že večkrat napisano v tej temi. Js sm si vse prebral preden sem šel spraševat stvari, pa sm še vedno kaj spregledal in vprašal kar je že bilo napisano, tako da dajte si stvari prebrat, sicer se spregledajo bolj izvirna in pomembna vprašanja.
Pri spremembi podpisa lahko traja nekaj časa, da le-ta postane vidna.

jurko123 ::

Lep pozdrav!

Tale Xbox 360 Elite http://www.bolha.com/oglas382495147/xbo... je res tako poceni in zraven je se garancija ce koga zanima.

Lp, Leon

Ja velja v njegovi trgovini, za modane jo pa ni... Jst bom verjetno kar tega nabavu. A ve kdo mogoče če imajo v Mullerju še kakšnega za 200E na zalogi??

lp
Če ne prvič pa drugič!!!

Ja velja v njegovi trgovini, za modane jo pa ni... Jst bom verjetno kar tega nabavu. A ve kdo mogoče če imajo v Mullerju še kakšnega za 200E na zalogi??

lp

nimajo, klicarim v Müllerje in hodim gledat že en mesec in slabo kaže. Zadovoljit se bo treba z unim za 240 in kung fu pando pa lego indyjem;((

Toboto ::

Evo primerjava cen v Slo za Xboxe Elite&Premium: (če ima kdo še kakšno stran naj prilepi)

Xbox 360 Elite - mimovrste=) - 301eur
http://www.mimovrste.com/artikel/228001...

XBOX 360 Elite - ComShop - 299eur
http://www.comshop.si/Article.asp?artic...

XBOX 360 ELITE - Nakupovanje.net - 299eur
http://www.nakupovanje.net/xbox-360-eli...

Xbox 360 ELITE 120GB NOVO TRGOVINA - 259eur
http://www.bolha.com/oglas382495147/xbo...

Xbox 360 Premium - mimovrste=) - 239eur
http://www.mimovrste.com/artikel/228001...

XboX 360 Premium - Demise.si - 238eur
http://www.demise.si/index.php/cPath/12...

Zdej gledano se najbolj izplaca nakup ELITE z NOVO TRGOVINO ~259eur, sam bom pomoje kar tam kupil.

Zdej gledano se najbolj izplaca nakup ELITE z NOVO TRGOVINO ~259eur, sam bom pomoje kar tam kupil.

mah ne vem, prevzem postojna ali vipava, drugače po pošti... osebno se mi zdi boljše kupit premiuma, elite nima nobenga špila zravn, pa še dražji je za neke dodatke oz. večji hdd, ki ga ne potrebujem. Povrhu pa ga raje dam odklenit h nekomu o katerem vem, da je zanesljiv. Pa naj se vam ne mudi počakte do božiča.

Kaj je štos tega božiča? Prebral sem vseh 20strani, pa sm neki zasledil ampak nič konkretnega?

Se pravi moram počakati z nabavo Xboxa do božiča, ali ga lahko sedaj nabavim pa potem odklenem/modificiran na božič, ker... ?

se nekaj

Pri premiumu dobis spile zravn? Drazji za neke dodatke? 20eur vec samo das pri nakupu pa dobis nekaj stvari boljsih..

Potemtakem ta "novo trgovina" odklepanje NI zanesljivo? Kaj pa playgame.biz ? (samo tam je SAMO Premium skoraj 100eur drazji od ostalih trgovin, kako je z odklepanjem?

Lp

motoboy ::

Denissd

hvala za info zdaj deluje:D

LP
ASUS P5K, e6300@ 3,3ghz ,2x1gb G-skill,Geforce 8800 gt, 250 gb sataII

1. playgame.biz je oslarija, tip je drag in nima smisla ga futrat z denarjem.
2. za 'novo trgovina' pa ne vem zkj ma tip tako poceni, sem samo rekel da mi bolj ugaja Premium, ker mi zadošča 60gb disk in nimam namena dat 20€ več, raje kupim Premiuma s špili in probam probat le-te.
3. za božič bo odklep ceneje, ker ne boš rabu menjat pogona, pa še baje boš lahko šou na live brezskrbno, ker kao M$ ne bo zaznau, da maš odklenjeno konzolo, to bo mogoče z novim firmwareom (1.5), ki pride ven za božiča.
4. xbox si lahko ustreliš že danes če si želiš, itak boš dobu identično konzolo zdej al pa čez 7-14dni. Za odklep pa počakaj do božiča. V tistem času se bo vse zvedlo kako in kaj tudi v tej temi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: T_F_7 ()

Berserker ::

Ja na xboxu lahk igraš igre na dva(gow2) ali štiri igralce(halo3), sicer nekih smešnih iger ali zabavnih iger ni za to konzolo, potem se bolj priporoča wii. Še nekaj arcade pride v mulerju 149 €, a se da te mulerjove xbox elite fleshat.?

LuGi ::

Yea 24.12.. 8-)

Potem je vredu ce vzamem tukaj

potem pa igram oz. uporabljam normalno do 24.12 in enkrat PO tem datumu ga odklenem/modificiram/chipam

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Toboto ()

lowac ::

Kolk se eni sekirate.
Jst sm dal za Arcade 180€ pred dvema mescema ter za flashanje 80€ (garancija mi je ostala in Lite-On pogon) kar je zneslo 260€ in lahk igram špile katere koli mi pride na pamet.
Rešen bom dokler nebom nujno potreboval diska in ga bom mogu še enkrat dokupit.

Ko bo pa tanov flash info za lite-on prišel bom pa prosu tistga, ki mi je odklenu konzolo če mi lahko prosim
"brezplačno" flasha lite-on, da bi potem lahko probal LiVE, ker zj si še ne upam zaradi bana.

ZANIMA me pa sledeče:
Če te/me banajo na LiVE, a se mi zaklene dostop do LiVE ali celotna konzola in jo lahko samo vržem stran?
Ter a moraš imet naštiman na routerju za internet, da si avtomatsko na internetu ko priključiš konzolo al je lahko tudi, tako kot imam sedaj (da se povežem prej preden grem na splet)? Imam pa Amis DSL.

Ja na xboxu lahk igraš igre na dva(gow2) ali štiri igralce(halo3), sicer nekih smešnih iger ali zabavnih iger ni za to konzolo, potem se bolj priporoča wii. Še nekaj arcade pride v mulerju 149 €, a se da te mulerjove xbox elite fleshat.?

ja kao müller naj bi meu te nižje cene za arcadee in proje, samo kaj ki v lj in kp tega ne dobiš v müllerju, kur.evi nemci pošiljajo samo tiste kung-fu pande po normalni ceni.

Potem je vredu ce vzamem tukaj

če si tako zahteven uporabnik da rabiš celo elite in ti ni dovolj pro potem ja... sicer si za primerjavo poglej tole: Xbox 360 @ Wikipedia
pa daj mir:))

@lowac:
banajo te tako da prek tvojga ipja dobijo id konzole ter tako avtomatsko vedno ko greš na live te fukne dol. offline pa lahko špile še vedno igraš. samo onesposobenje konzole s strani M$ bi bilo nezakonito.
sicer pa ne vem kako greš lahko na live z arcadeom? kolikor js vem moreš met HDD za live.

@lowac:
banajo te tako da prek tvojga ipja dobijo id konzole ter tako avtomatsko vedno ko greš na live te fukne dol. offline pa lahko špile še vedno igraš. samo onesposobenje konzole s strani M$ bi bilo nezakonito.
sicer pa ne vem kako greš lahko na live z arcadeom? kolikor js vem moreš met HDD za live.

Aja celo to ? Ja f*k !
Zakaj pa imam potem vse povsod reklame zraven ko sm kupil Arcade za Live.. pa skoz neke opcije za LIVE itd..

torej 100% ne moreš z Arcade prek Live igrat razn če dokupiš disk ?

llamma ::

Še ena zanimivost. Včeraj sem od simobila in od mobitela prejel povabilo k nagradni igri, pri obeh je glavna nagrada Xbox 360. Super je, da se končno tudi pri nas "forsira" xbox in ne vedno ps3.

Ja pa še big bang je stopil malo iz sence Sonya in bo začel oz. je začel z XBOX360.
A dajo pa pri vsakmu špilu skoraj popravke oz. updejte za igranje prek LiVE al so nekateri vredu?
Zanima me še to...
Če morš met narejeno pri dostopu do interneta tako, da ko vtakneš kabl v komp da si že avtomatsko gor ali je tudi možno tako da se povežeš na ISP (amis dsl).

Sm prebral vecino strani se na joker forumu, pa sm nekak ugotovu

Ce mas original zadevo, mas garancijo, vse lepo laufa, downloadas, igras prek live, moras pa placevat (live, igre) ampak nimas nobenih problemov.

Ce imas modano zadevo, nimas garancije, laufa tut use lepo samo ne prek live, lahko igras samo SP, ne rabs placevat, vse igre dljas, ampak ce imas problem, moras placevat za popravila itd -.-

Which way to choose :x

LuGi ::

Od kje vam ideja da ce imas moddanga je vecja moznost rroda? Sej gre samo za DVD FW 8-O

Jebiga board se pac piga z ali brez odklepa.

Garancija ostane..prek live vse laufa ce bos vsak iso preveril prek abgx - mulleter in čakal da ga dodajo v bazo ;)

Mavrik ::

Pustim vas par dni, pa že spet bedarije zganjate. Keri del tega, da se piratstvo NE BO toleriralo vam ni jasen?
The truth is rarely pure and never simple.

Mavrik če pa vsak nov član ki pride sprašuje o tem... kaj tj naj mi potem, zadržimo zase in smo tiho?
Pol se pa temu nebo več reklo forum!

Imam se eno vprasanje, KO dobim Xbox, katere dodatne komponente bi bilo pametno dokupiti?
Prebral sem na vecino forumih o raznih pripomockih in skoraj nujno potrebnih in dobrih stvari za Xbox360, pa je bilo toliko imen, da sem si stezka zapomnil.

Skratka, kaj dokupim?

Pa se to, Xbox ko vstavljam in igram, ga imam polozenega vodoravno ali navpicno, ali je vseeno (nekaj sem bral zaradi praskanja dvdjev) ?

Lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Toboto ()

Toboto hmmm..
?
Vse kar rabis ze imas oz. jaz sem si kupil samo še HDMI/HDMI kabl, da sem imel sliko kot se šika na LCD-ju.
Za kaj drugega "nujnega" pa nevem.

Aja pa Rechargeble baterije NiMh AA :) Da te ne pusti na cedilu sred akcije :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lowac ()

Pa se to, Xbox ko vstavljam in igram, ga imam polozenega vodoravno ali navpicno, ali je vseeno (nekaj sem bral zaradi praskanja dvdjev) ?

Lp

Obvezno vodoravno oz. ležeče vsaj jaz ti tako priporočam!

Mavrik če pa vsak nov član ki pride sprašuje o tem... kaj tj naj mi potem, zadržimo zase in smo tiho?
Pol se pa temu nebo več reklo forum!

Da.

Vseeno je dokler zadeve ne premikaš medtem ko je prižgana.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mavrik ()

HPCompaq ::

Kaj UTP (navadni internetni kabel)rabim, da priklopim XBOX 360 Arcade na računalnik? Aja pa mimogrede, jas bi rabo samo zato, ker na TV običajno nea morn špilat pa me zanima če je možnost, da špilam na LEPTOPU, s tem da povežem XBOX (s kerim kablom?).

Na laptopu boš zelo zelo težko to uspel spravit. Namreč večina laptopov nima TV-in priključka. Nabavi kak 20-22" monitor.

Se par dni, pa se vam bom pridruzil v Xboxovem svetu :D

najkec ::

Toboto

Nisi edini :D Komi cakam petek ko grem po svoj XBox 360 Elite in GTA IV :D
Ce mas MSN al pa XFIRE (al pa kdor koli drug) mi ga dej pa bova skup geekala :D

Lp

hehe..js mam rojstni dan v soboto (20), v ponedeljek grem pa iskat ;)

MSN: spene_car@hotmail.com

najkec ::

Aha. Vse najboljse :D
Evo pa sm te dodau. Sprejmi me ko bos lahko.

Lp

Tut jas si bom naslednji tedn kupo XBOX 360 pa GTA IV! Ja TV priklučka resno nima leptop. Kaj gre na navadni TV (ne LCD pa plazmi?).

Samson ::

Bil ravno prej v trgovini. Fransiza Comshop-a. Ze drzal premium varianto v rokicah (239,90), pripravil denarnico, nakar mi potegne da na zalost tudi ce ga danes prinesem domov, nemorem niti filmov gledat (divx), ne iger igrat (zelenjava d.o.o). Zraven so prilozene neke demo igre, kar mi pa ni nevem kako razburjajoce, hehe. No v glavnem sem ga dal nazaj na polico in odpeketal iz trgovine. Sedaj pa me zanima, na kaksen nacin bi lahko jaz gledal Divx-e oz. dvd-je. Predvidevam da dvd lahko gledas direktno, ker so na skatli napisane regije. Je mozno tole odkleniti kako? Berem da bo firmware za dvd enoto...Verjetno to pomeni da se bo dalo se zelenjavne dvdje sukat in uporabljat. Ali je mozno tako kot pri xbox prve generacije da si nastavil pac racunalnikov disk prek mreze pa od tam kukal v filme. Lahko je tudi kaksna stran kjer je tole opisano ce se van ne ljubi pisat, hehe.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

Bil ravno prej v trgovini. Fransiza Comshop-a. Ze drzal premium varianto v rokicah (239,90), pripravil denarnico, nakar mi potegne da na zalost tudi ce ga danes prinesem domov, nemorem niti filmov gledat (divx), ne iger igrat (zelenjava d.o.o). Zraven so prilozene neke demo igre, kar mi pa ni nevem kako razburjajoce, hehe. No v glavnem sem ga dal nazaj na polico in odpeketal iz trgovine. Sedaj pa me zanima, na kaksen nacin bi lahko jaz gledal Divx-e oz. dvd-je. Predvidevam da dvd lahko gledas direktno, ker so na skatli napisane regije. Je mozno tole odkleniti kako? Berem da bo firmware za dvd enoto...Verjetno to pomeni da se bo dalo se zelenjavne dvdje sukat in uporabljat. Ali je mozno tako kot pri xbox prve generacije da si nastavil pac racunalnikov disk prek mreze pa od tam kukal v filme. Lahko je tudi kaksna stran kjer je tole opisano ce se van ne ljubi pisat, hehe.

Nevem zakaj ga nisi vzel, mislim...
DVD-je lahko gledas normalno.. spečeš DVD Video, vstaviš in vse se avtomatsko zažene, podnapise nastaviš slovenske in to je to.
Kar se pa tiče Divx-ev, je pa treba dat notr dvd z posnetimi divx filmi, pognati enega, ko ti pa javi, da ga ne more predvajat pa je baje nekje tudi zraven LINK kao "Get update from LiVE" in se ti posodobijo codeci. Torej se morš vpisat v LiVE (naredit account) in bit prikloplen na internet z xboxom.
Vse informacije že imaš tukaj v tej temi samo prebrskat je treba malo.
Vse kar si vprašal je bilo že odgovorjeno.
Glede PC-ja in gledanja filmov prek mreže na xboxu pa potrebuješ ali windows xp media center ali pa uporabiš
Windows Media Player 11 (Windows Vista) ter Streamaš (Streaming) filme prek mreža na XBOX -> LCD/TV.

LP

ne vem zkj mi je biu izbrisan post namenjen lowacu, v katerem sem napisau, da je z arcadeom malo težka it na live, ker memory card nima dovolj prostora...:O

damirez ::

No uglavnem, javečji bullshit je to, da ne moreš z arcade modelom igrat prek neta. Seveda, lahko brez diska igraš online.

Samson ::

Lowac: Najlepsa hvala za odgovor, vendar sem imel v mislih nekaj podobnega kakor je na xbox-u prve generacije. Mislim da je xbmc ali nekaj podobnega. Pac ko se uzge, das naprimer cd ali dvd v enoto in zadeva zacne sama po sebi delat, pa se upscale dela po potrebi. Namrec kako bi naprimer ti otroku pokazal kako streamat iz pc-ja preko wmp na xbox.
Se dobro da mi vse uporabljamo zase, ne za ostale clane druzine, hehe.

LP Saso
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

Danes bil v BOF-u (bigbang)..videl en XboX 360 elite za 320€ lol..

drugac pa v Muellerju v LJ dons so mel samo enga Arcade to je pa vse..ne dobijo vec elite ;)
zgleda bom kr pr unmu tipu kupu :p

lahko kdo se 1x napise te Ampere za stare/nove izdelke? hvala

Jaz imam arcade in gre na live, sem igral colina mcrae dirt preko live in je blo vse ok. Tak da ne vem kdo vam je to reko, da ne gre. Live dela na arcade!! :D

aja pa še nekaj, mogoče malo izven teme, pa okej :) prodaja kdo PES 09 oz FIFO 09? :D

LP!

OldSkul ::

Ja Lice dela bp na arcade, tako da kdor pravi da ne dela,s e moti.

Ja kaj pol strašite eni za brezveze?
Mislim, sej se pri igranju prek neta nič ne shranjuje.. se kvečjemu v Single Playerju bolj (SAVE Game-i).

Če pa je slučajno pri kakem špilu tako, da je prišu ven dodatek, katega morš met obvezno za igranje prek neta pol je pa druga stvar, ker se ga ne gre downloadat, ker je memory card premal. To pa mi je jasno.
Pač bom enkrat če bo prilika dokupil 25gb disk po možnosti rabljen...

LP

DeniisD oz. kdorkol:
A imaš ti internet nastavlen tako, da je avtomatsko povezano ko vtakneš mrežn kabl v komp al ne?
Mislim da je treba met nastavleno na routerju tako (automatic) in da ne rabiš DIAL-at povezavo vedno ko gres na net.

Ja tak mam nastavljeno.

Jas bi nekaj vprašal. VSE igre, ki grejo na navadni XBOX 360 (pa Elite), grejo tudi na Ancade? Online me tak ne zanima. ZAto ker si mislim kupit Arcade pa GTA IV. :D

Gredo na Arcade VSE!
Edino kar je mogoc fora pri "Nekaterih" je ta, da se včasih če je preveč detajlov zatakne mal..
Npr. to so opažali glih pri GTA IV pri Arcade verziji brez diska...

Vse igre grejo na arcade :)

Super, hvala! JAs nimam HD televizije (lcd pa plazmo) ampak navadno. Zanima me, če še morem dokupit kaki kabl, da ga priklučim na to televizijo (ma rdeč, rumen, pa bel vhod (2 keat avdio pa video)).

To se je meni tud zgodilo pri Assassin's Creed, malo mi je zataknilo, ampak pol je blo vse ok. Mimogrede kupi kdo? :D

Bramac ^^ ::

Za GTA IV se ti splača kupit Premium, ker se ti bodo detajli prepočasi loadali (bo zgledalo kot da se npr voziš po luftu) pa mogoče bo malo štekalo. Kabla pa ne rabiš kupit, je priložen.

Zgodovina sprememb…

««
19 / 39
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Konzole
988212134 (89307) radovednik
»

[Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )

6111031 (8395) GLAVNI
»

XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )

628714 (7194) Dr_Andy
»

Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )

778153 (5855) brecoboy
»

Nakup Xboxa 360

323192 (2167) fosil

Več podobnih tem