» »

Vse o Xbox 360

Vse o Xbox 360

««
16 / 39
»»

T_F_7 ::

po moje novga ne bo pred 2012 do takrat pa ti bo garancija že potekla:P
Pri spremembi podpisa lahko traja nekaj časa, da le-ta postane vidna.

Berserker ::

Okoli 2011 ali pa 2012, zakaj bi delali novo konzolo če pa ta solidni deluje, sej ps2 je tudi dolgo zdržal. Vrjetno bodo drugo leto kakšne slike pokazali al pa skice pa strojno moč, sam zaj ziher se ne nacrtujejo kr majo preveč dela z drugimi stvarmi. Tak sem nekje prebral da so izjavli. Sn pa neki gledal slike, kak naj bi najslednji xbox zgledal pri enih ti gre kr na smeh. Recimo oblika kugle pa kockasta oblika pa tak naprej.

mihamedo ::

Lep dan..

Rad bi imel xbox (beri kupil) vendar se mi toatlno ne sajna kaj kupit kje kako ... malo zgubljen med podatki ker je tega toliko da se ti zmeša..
Torej moja vprašanja sledijo:

1. razlika med xboxi 360 (elite premium ...)
2. Kakšen pogon in kaj je treba paziti pri nakupu rabljenega odklenjenega xboxa
3. ali se da na xboxu gledati iptv ?
4. kakšna je okvirna cena za en spodoben rabljen xbox 360
kot vidim ste tukaj sami xbox majstri tako da ta vprašanja ne bodo problem..

Najlepša hvala za odgovore
-AMD phenom 955be @4.0ghz--
- 4x4gb ocz vengeance 8.8.3.7@2000--
-revodrive x2 220gb-2x spinpoint f3 500gb

LuGi ::

1. Xbox 360 @ Wikipedia
2. Vse razen LITE-ON / Da je v garanciji.
3. Ne
4. Nebi vedel glede nato da je nov 180 rabljenega sploh nebi kupil.

aha se pravi kupi ps2 al pa wii.. rešeno...

Kaj navadnega tv-ja nimate doma ?

Kaj navadnega tv-ja nimate doma ? Sicer če hočeš res igrat tak boš res zamudil ogromno, kr večino dobrih iger doživiš na xboxu, ps2 je mal že s scene, wii pa je glede grafike zastarel. No sej ne da bi kaj te silo sali pa kaj , to je tvoja odločitev.

Zgodovina sprememb…

laught ::

Ah daj tr33k ne pretiravaj, ps2 ma takšno zbirko iger, katere xbox 360 nebo nikoli imel.. Pa ps2 je s scene če si že večina špilov na njem preigral,.. Za tiste ki pa še niso, pa se jim definitivno splača.

Zgodovina sprememb…

• polepsal: Mavrik ()

c3p0 ::

ps2 se še vedno zelo dobro prodaja. Sony ga bo počasi zminiaturiziral v sam gamepad :).

Upam da nekaj podobnega kot psp v hd.

kiFni ::

Pa še vedno izdajajo igre zanj (PS2).

Ja samo da v okrjeni verziji, recimo mercenaries 2 na ps2 je bil čisto nekaj drugega kot na ps3.

računica enostavna ps2 = max 160 eur odklenjen in pripravljen za igranje.. Xbox = 450 eur če hočeš met kaj spodobnega... na koncu je pa še vedno microsoft, ki mu jaz nič kaj prida ne zaupam.. kradejo ko srake ampak to je druga pesem.jaz nimam veliko časa za igranje in za tisto nedeljo popoldan za igrati skupaj s prijateljem res nisem pripravljen odšteti 400+ eur.. sem mislil da lahko gledaš tudi iptv preko xboxa ker to bi bilo načeloma kar uporabno (bi se rešil enga kompa..) ko samo za igranje pa res nima smisla

Bramac ^^ ::

450 €? Boš probal še enkrat zračunati s kalkulatorjem? Res pa je da košta vse skupaj 1x več kot PS2, ampak PS2 je ze preteklost.

Zgodovina sprememb…

Vrjetno si gledal kakšne stare cene nov xox stane 150 € brez diska odklep pa 70 ali 80 €.

Ja sam si brez diska in brez vsega,sam xbox pa gamepad maš..

T_F_7 ::

aha se pravi kupi ps2 al pa wii.. rešeno...

mihamedo, če te zanima PS2... ga js prodajam, s cca 70 igrami... par gamepadom itd.

lp
Pri spremembi podpisa lahko traja nekaj časa, da le-ta postane vidna.

lowac ::

Men je enkrat kolega posodil za 2 dni PS2 in kovček z enimi 200-timi igrami.
Pa nevem če sem vsega skup igral več kot pol ure.
Ni mi jasno zakaj mi je pa sedaj skoraj "ista" stvar (xbox360) kot konzola tako všeč :)
Nisem bil navajen gamepada pri streljačinah in sem potem kr raje šel igrat CoD2 prek neta :D
Samo ko se enkrat navadiš je pa zakon! Nič več štekanja in zatikanja nikol!

Lep pozdrav.

llamma ::

spet se jaz oglašam... torej, malo sem preletel temo in ugotovil, da je 360ka precej bolj popularna, kot pred pol leta. Je cenejša od Wiija, ni mi več jasno zakaj. :) Čez kakšen mesec si jo bom spet kupil, ker mi je žal, da sem jo prodal. Kasneje, ko bo ps3 omogočal igranje "varnostnih kopij", pa kupim še to.

Vprašanje za imetnike 360+GTA4... A TRGA GATE? :)

llamma men ze Call of Duty World at War glede igralnosti in grafike trga gate..
GTA4 pa še nisem probal...

XsenO ::

Kratek odgovor: ja gta 4 trga gate.
1 + 1 = 1

Ja gta igraj z diskom in gor posnemi sicer se bo počasi naložilo.

A je slučajno kdo tak, ki ima HDMI kabel in ga ne rabi oz. ima po možnosti 2? :D
Jst bi ga kupil za neko solidno ceno.

kmetek ::

Vrjetno si gledal kakšne stare cene nov xox stane 150 € brez diska odklep pa 70 ali 80 €.

179€ stane.

am nism vedel da dobim HDMI/HDMI kabel 3 metrski za pičlih 7€:D

Jaz uporabljam kabl za hdmi tistega logitekovega na katerem piše za ps3 pride pa okoli 27€, gre tudi na xbox360 ker ima isti izhod kot ps3. Ne kupuj tistega poceni kr jaz sem si tudi enga za 9 € kupil pa nisem dobil zvoka ker ga kabl ni podpiral.
to je to:
http://www.overstock.com/Books-Movies-M...
Je tudi za xbox in ne sam za ps3.

Zgodovina sprememb…

Tis znoru 45eur za HDMI kabl. Kupi najcenejsga delal bo.

Jaz sem čist istega kupil v bigangu za 27 € še prej pa enega za 9 €ampak ta poceni ni podpiral zvok.

J3RZ ::

Sej gre vse digitalno, lahk je sam da je slika al pa da je ni.

Ja vseen dam raje več za en kvaliteten kabl kot pa enga kr tak poceni.

Sam sem mel tut probleme s tem kablom,sem kupil pri mimovrste za 9EU pa zvok ni delal,pol pa sem šel kupit za 30 eu pa je vse štimalo.

mndrin ::

A mogoče kdo ve, kako se resetira xbox 360? Proval sem že kakor je opisano na naslednji strani, ampak ne deluje... http://base.teamxbox.com/blog-post/1919...

Kak to misliš resetira?da se od znova zažene al kak?

najkec ::

Lep pozdrav!

Sem nov uporabnik in se zanimam o XBOX 360.
Ko sem preletel forum sem nasel link kjer pise kaj imajo xboxi v packu (http://www.xbox.com/en-US/hardware/comp...
Glede nakupa sem zelo zmeden, ker nevem kaj se bolj splaca (Elite ali Premium, zato imam naslednja vprasanja:
- ali je v packu PREMIUM kabel za HDTV (HDMI ali neki podobnega) (plazma LG 38LG5500 (ga se nimamo ampak ga dobimo vsak cas)) (ce ga ni zraven koliksna je cena za ta kabel)
- ali se Online igranje (XboxLive!) placuje?
- kaj je to HDMI Output ? (ali je to to da je na xboxu ze vgrajen HDMI vtikac al kaj ?)
- ce poznate koga za odklep po nizki ceni in ce se da odklep narediti brez zamenjave pogona

To je use. Upam na cim prejsni odgovor Xbox mojstrov.

Lp, Leon

Zgodovina sprememb…

• spremenil: najkec ()

Brez da ti bo menjal pogon ne gre pri novejših xbox ker le te zamenja z starejšimi ki se dajo odklenit, link za hdmi kabl maš malo bolj zgoraj oz. sliko kako zgleda, live je plačljiv oz. imaš srebrni in gold račun, srebrni je brezplačen sam ne moreš vleč demotk pa pozneje dobiš kakšne stvari kot so za gold, gold naročnine je plačljiva omogoča igranje prek neta, kupovanje iger( tistih za prvi xbox in arkadne), vlečenje demotk in dodatkov(te seveda moraš kupit z mikrosoftovimi točkami) je pa live precej bolj porihtan kot pa ps3 network.

Počakaj do 24.12 in dočakal boš odklep brez zamenjave pogone ;)

toplakd ::

Vir ?

Zaenkrat se še nič ne govori o tem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: toplakd ()

Že nimaš pravih resourcov.

2008-12-04
+c4eva LITEON BOOTING BACKUPS! Great work by the team!

c4eva = fw boss :D
Serial port rabis za pridobitev kljuca flashal bos pa preko SATA ;) Omenil je tudi da pride pred bozicu ven..

Valvoline ::

Še eno vprašanje za lastnike x360.
A se da na x360 brskat po internetu?? In kako poteka zadeva ?? A se priklopi pc miška in tipkovnica in to potem normalno deluje ??
Hvala za odgovor.

@najkec:
HDMI Output pomeni, da ima x360 vgrajen izhod za prikazovanje visoko resolucijske slike (HD), torej če kupiš konzolo, ki zraven nima priloženega tega kabla, greš preprosto v BigBang al pa kaj podobnega in kupiš kabel.
Sam sem ga kupil v soboto (HDMI/HDMI kabel dolžine 1m za 12€ in zadeva deluje kakor mora (slika+zvok)).
Šele zj sm vidu kaj v resnici zmore grafično XBOX360 ko sem ga priključil s HDMI kablom na LCD 32" Phillips.
In zadeva "trga gate" :D

@Valvoline:
Z X360 po netu glih nemoreš brskat tako kot pri računalniku, ampak kolker vem le po strežniku LIVE od Microsofta, kjer lahko potegneš dodatke za špile, demote, ter igraš igre prek neta, s tem da moraš to opcijo po 1 mesecu plačat (cca. 60€ na leto).

Tipkovnica se da priklopit na USB port vendar jo lahko uporabljaš samo pri pisanju sporočil, ter pri kakšem izpolnjevanju loginov pri igrah (Player name, Team name itd).
Obstaja pa adapter (FirstSing FS17068 PS2 Controller & USB Mouse and Keyboard Adapter for Xbox360) prav za Xbox360, na katerega lahko priključiš USB tipkovnico in USB miško in s katerim se da igrati tudi igre.
Vendar je zadeva dokaj draga in se ne splača. Sam sem na začetku ko sem se odločal za konzolo veliko prebiral o tem in potem ko sem se po recimo 1 tednom navadil na gamepad sploh nimam potrebe po miški ali tipkovnici, ker je gamepad veliko bolj zakon.
ADAPTER zgleda takole:

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lowac ()

Gamepad je cool,blo bi pa fajna čeb lahko na internet tako kot z pcjem. Potem nabaviš en fajna fullHD lcd tv in si zmagal. Pc-ja ne rabiš več,edino za peko cd in dvd ter DL.
:)

PCja nebo zamenjala nobena konzola..razen ce uporabljas PC samo za WEB :|

jep,za web,peko in trnutno še race driver grid :)

libreus ::

Mene zanima, če se lahko prikopi Xbox na navaden 22" ekran -> kabel?
ali pa na tv navadno -> kakšen kabel?

Hvala

lynn beat če ima ta "navaden" ekran DVI vhod potem lahko kupiš v bigbangu kabel na spodnji sliki.

Levo zgoraj je tisti, ki pride priključen v monitor.

Če imaš pa starejši monitor, ki digitalnega vhoda še nima potem pa moraš kupit naslednji kabel:

Za navaden TV pa itak dobiš že kabel zraven ko kupiš konzolo, tako za tisto se pa ne rabiš sekirat.

LP

libreus ::

thanks!

Mavrik ::

Okej, okej, da ne bi tega poslušal.

Takole je: konzola je vedno sposobna prikazovati HD sliko, ne glede na to, če imaš HDMI priklop ali ne. Če boš s HDMI to DVI konverterjem priklopo konzolo na monitor boš ostal brez zvoka (razen če dokupiš en kabel, ki ti bo omogočo še izhod za zvok ločeno). Tako da je za tak primer veliko primernejši originalni Xbox 360 VGA kabel, ki se priklopi na konzolin A/V vhod (NE NA HDMI kot je napačno pokazal lowac) in ima dodatne izhode za zvok.

V glavnem, če imaš HDMI vhod na monitorju (in v monitorju tudi zvočnike ali dodaten izhod za zvok), potem uporabi HDMI kabel. Če nimaš, potem uporabi originalni VGA kabel.
The truth is rarely pure and never simple.

najkec ::

@ LuGi

Ce te prov razumm bo treba kupt xbox k je narejen po 24.12.08 da se ga bo dal brez menjave pogona al ga lohka ze zdj pa pac takrat odklent dam ?
Hvala za odgovore za prejsni POST.

Lp, Leon

Ne ne 24.12 oz. par dni prej pride fw za liteon pogone..tako da nebo vec potrebno zamenjati pogon.
Drugače pa najdes liteon v vseh konzola ki so narejen maja 2008+

Internetni brskalnik že ima ps3 network, škoda da ga xbox še nima razen če bo kaj microsoft kaj nardil v tej smeri. Sicer pa je pri meni kozole skoraj nadomestile pc, recimo poste na slotech lahko pišem tudi na ps3 le tipkovnico rabim kr gre z gamepadom mal počasi,edino pc je koristen za download iger in igranje starejših iger pa peko iger. Aja fajn bi blo če bi se dalo windowse xp gor posnet podobno kot ima ps3 linuxe gor a se razvija kaj v tej smeri ?

Zgodovina sprememb…

««
16 / 39
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Konzole
988212059 (89232) radovednik
»

[Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )

6111029 (8393) GLAVNI
»

XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )

628713 (7193) Dr_Andy
»

Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )

778151 (5853) brecoboy
»

Nakup Xboxa 360

323190 (2165) fosil

Več podobnih tem