Forum » Konzole » Vse o Xbox 360
Vse o Xbox 360

laught ::
Ki v mullerju v mb? Jas sem bil pred kakima 2 tednoma pa ni blo nič po 149, pa kaj to je rabljeno?
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Mavrik ()

lowac ::
Js sem tud zadnjic videl.. kaksen teden nazaj da je moj Arcade še vedno 179€, premium pa 239€.
Mogoče so pa tolk znižal cene, kar pa ne verjamem.
Mogoče so pa tolk znižal cene, kar pa ne verjamem.

T_F_7 ::
Danes sm klicau Müller (lj) pa so mi rekli, da Premiumov(Projev) nimajo na zalogi, tako v BTCju kot na Čopovi in ne vejo kdaj pridejo novi. Mislim, da je cena še vedno 239€, sm pa v Trstu zasledil, da je 229€, seveda tisti brez priloženih iger.
Kje se ga torej najbolj splača kupit, če ga v Müllerju ne dobim?
Kako je s to Silver card(online)? Traja en mesec, torej lahko špile nabijam en mesec online?
Od kdaj mi pa to zečne štet dneve? Ko naredim account???
Kje se ga torej najbolj splača kupit, če ga v Müllerju ne dobim?
Kako je s to Silver card(online)? Traja en mesec, torej lahko špile nabijam en mesec online?
Od kdaj mi pa to zečne štet dneve? Ko naredim account???
Pri spremembi podpisa lahko traja nekaj časa, da le-ta postane vidna.

J3RZ ::
Misliš Gold account. Silver maš že po defaultu, sam ne moreš igrat online, pa demote pa to lahkp otegneš par dni kasneje.
Gold pa dobiš ob kreiranju live profila. Avtomatsko dobiš 1 mesec free golda za tisti profil, kasneje pa moreš kupit. Lahko pa narediš nov profil samo se ti pač achievementi ne shranjujejo...
Gold pa dobiš ob kreiranju live profila. Avtomatsko dobiš 1 mesec free golda za tisti profil, kasneje pa moreš kupit. Lahko pa narediš nov profil samo se ti pač achievementi ne shranjujejo...

Misliš Gold account. Silver maš že po defaultu, sam ne moreš igrat online, pa demote pa to lahkp otegneš par dni kasneje.
aha, torej če sm praw razumu ko kupim xbox si lahko naredim gold account za en mesec zastonj, če pa hočem dlje si ga pa morem kupit(gold card al kako se že kliče)???
Zgodovina sprememb…
- spremenil: T_F_7 ()

T F 7 tako je...
nekje 60€ pride za eno leto.. kar se men zdi zelo drago!
5€ na mesec, niti ni toliko drago. To ti je 2 pivi. Povrhu, tudi če imaš odklenjen xbox in igraš s piratskimi špili, je veliko manjša verjetnost, da te banajo, ker je naša država tako majhna, da pridejo prvo na vrsto večje države, Italija, Nemčija in potem šele mi. Sicer pa bomo prej ali slej tudi mi naj.
Mislim, da si bom prej ali slej golda kar kupil, tako da bom lahko vpostavil vladavino kar se tiče PES2009:D

LuGi ::
Ti resno misliš da je važno od kod si? Ban boš fasal če is iz USA ali .de. Sicer pa nazadnje ko sem delal profil ni bilo mogoče izbrati Slovenije..mogoče se je kaj spremenilo ?

Še kar ni mogoče. Je pa res čisto vseeno od kod si.
Za gold se pa še najbolj tu splača:
http://www.jasper1675.com/europeanxbox1...
Kodo dobiš še isti dan po mailu (preverjeno).
Za gold se pa še najbolj tu splača:
Kodo dobiš še isti dan po mailu (preverjeno).

Berserker ::
Ja so pa še stanovanje ti nea zakurijo tak hitro. Lugi dobra fora. Je mogoče priklopit dva xboxa ?

Ti resno misliš da je važno od kod si? Ban boš fasal če is iz USA ali .de. Sicer pa nazadnje ko sem delal profil ni bilo mogoče izbrati Slovenije..mogoče se je kaj spremenilo ?
Ne js nič ne mislim, sem se pa pozanimal. Banajo te prek IPja in pridobijo ID tvoje konzole. Tako, da so se prvo lotili banat američane, (ameriški IPji) potem pa še druge. Seveda grejo prvo gledat IPje držav z več prebivalci, nato ostale, zato pravim da mamo mi Slovenci neke vrste privilegiran položaj. Bomo pa tudi mi prišli na vrsto prej ali slej.
Poznate mogoče koga iz Slovenije, da je dobu ban???
Zgodovina sprememb…

c3p0 ::
Vsak ISO pred pečenjem pregledaš z orodjem Mulleter ali Abgx 360 (novejši). Če pade na katerem od testov, je treba igro boljše backupirat, ker so lahko problemi na Live. Če nima SSja pa sploh.

ne vem zakaj ampak me ta stran ne prepričuje preveč...
a je še kdo iz tele strani kupil gold card???

Poznam vsaj 3 ki so v zadnjem bananju (zej novembra) dobli ban (od slovencev). Verjetno še kdo pa se ni javu. Za prejšnja leta pa ne vem ker mam samo par mesecev xbox...
Glede strani pa malo pogooglaj pa boš vidu da je vse vredu. Ko plačaš moreš samo počakat da ti on pošlje kodo (jaz sem čaku dobro uro).
lp
Glede strani pa malo pogooglaj pa boš vidu da je vse vredu. Ko plačaš moreš samo počakat da ti on pošlje kodo (jaz sem čaku dobro uro).
lp

Pa kaj to banajo kr vse povprek al kaj?jas mam orginal gears of war 2 pa left 4 dead, http://shrani.si/?44/4o/1qQd1VWM/l4d47.... zaj sem mel 48 h zastojn zaj pa šzudiram če bi si kupo live al ne,kr bom tak banan,so res p***** pr microsofu..nebi reko da bi bil live zastojn.tak pa je treba plačevat,polek tega da še igro kupiš..

destroyer2k ::
T_F_7
Poznam ja, ban je dobil glih 19 november na dan izida nxe in si ga potem ni mogel dol potegnati.
Poznam ja, ban je dobil glih 19 november na dan izida nxe in si ga potem ni mogel dol potegnati.

Kul to nisem vedo tnx za info,pa z tem novim dashboardom se gre dost boljše vpisat, ko nerabiš mesta pa nič napisat,sam telefonsko, ime ,pa priimek,pa email..

Mavrik ::
Lahko imas vsak mesec live zastonj..če bo za vsako ustvaril nov profil & email
Trikrat. Potem pa bo vsak nov profil imel po defaultu srebrn profil.
The truth is rarely pure and never simple.

Pa kaj to banajo kr vse povprek al kaj?jas mam orginal gears of war 2 pa left 4 dead, http://shrani.si/?44/4o/1qQd1VWM/l4d47.... zaj sem mel 48 h zastojn zaj pa šzudiram če bi si kupo live al ne,kr bom tak banan,so res p***** pr microsofu..nebi reko da bi bil live zastojn.tak pa je treba plačevat,polek tega da še igro kupiš..
Če nimaš modane konzole nej te ne skrbi. Banajo samo tiste ki igrajo pirate (če odštejemo enih par ki naj bi jih blo po kriven bananih)....

landon7 ::
Mene samo zanima, če so ti xbox-i 360 v mueller ta nova izdaja ali stara ker mi prodajalci niso znali povedati. Zanima me za tisto 239€ varianto, ki ima priloženo igro Kung Fu Panda in pa Lego Indiana Jones. Lp

Mene samo zanima, če so ti xbox-i 360 v mueller ta nova izdaja ali stara ker mi prodajalci niso znali povedati. Zanima me za tisto 239€ varianto, ki ima priloženo igro Kung Fu Panda in pa Lego Indiana Jones. Lp
Sam sem prejšni teden klical v Müller (lj) in so rekli, da PROjev nimajo več na zalogi. Klical sem na Čopovo in v BTC, kjer sem tudi bil, osebno.
Sicer bi si ga kupil, res škoda, ker so povrhu imeli še 10% popust na vse artikle

Kako pa to misliš stara/nova izdaja???
Zgodovina sprememb…

V MS majo enega na zalogi. Mislil sem na to če je najnovejša verzija z Liteon pogonom, ker škatla in dizajn le-te se mi je zdel nekam 'star'
Ker če so mogoče dobili od kod še tisti star izvod nevem če se mi splača kupit to zaradi teh dveh iger ki sta zraven (indiana jones in pa kung fu panda) pa čeprav posamezno staneta skupaj okrog 80 €

Saj niti ne nameravam ga dati fleshat dokler ne preteče garancija. Ali to ne vpliva na garancijo? Ker že pol meseca gledam 10000 miljon forumov in še zdaj ne razumem teh stvari kaj bi naj s tem kdo sploh dosegel
in pa kolikor sem videl je to kar drago in pa še različna tveganja so, čeprav potem veliko pridobiš da ti ni treba za 50€ in še več igric kupit. In ali mi lahko kdo pove kako je s tem controlerjem? Deluje na baterije? Se splača drugega tudi kupiti wireless? Lp

Kar se tiče novih LiteOn pogonov:
Prvo so počakali, da grejo zaloge starih pogonov in šele nato so dali na trg LiteOne, tako da ni straha, v trgovinah dobiš samo LiteOne, tudi v najbolj zabačenih čez mejo.
Bilo je že govora o tem. LiteOn ti fleša tako, da ti ga zamenja s starim npr. Samsung pogonom, zato stane odklep sedaj 90€ namesto 30-60€.
V primeru pa, da rabiš vnovčit garancijo pa daš nazaj LiteOn pogon in ga odneseš v Müllerja. Seveda si moreš izbrat enega dobrega maherja, ki ve kaj dela.
Prvo so počakali, da grejo zaloge starih pogonov in šele nato so dali na trg LiteOne, tako da ni straha, v trgovinah dobiš samo LiteOne, tudi v najbolj zabačenih čez mejo.
Bilo je že govora o tem. LiteOn ti fleša tako, da ti ga zamenja s starim npr. Samsung pogonom, zato stane odklep sedaj 90€ namesto 30-60€.
V primeru pa, da rabiš vnovčit garancijo pa daš nazaj LiteOn pogon in ga odneseš v Müllerja. Seveda si moreš izbrat enega dobrega maherja, ki ve kaj dela.
Zgodovina sprememb…

Ta xboxov gamepad je eden najboljših gamepadov sploh kar jih obstaja. Ja je na baterije lahko ga pa priključiš tudi na kabl, pc verzija tega pilota je sam na kabl, medtem ta verzija za xbox deluje brezzično. Sicer sta mi sixsasix in dual shock 3 gnila proti temu gamepadu.

res je eden boljših padov, ampak meni je še vedno dobri stari dualshock2 najjači! najbolj ergonomičen.
Sicer pa ve kdo kje se bi dalo Mad Catz gamepad za 360ko dobit???
Sicer pa ve kdo kje se bi dalo Mad Catz gamepad za 360ko dobit???

darkstar ::
Zdravo, imam en problem ker sem pred casom prodal xbox 360 z igrami, sem si naredil z nerotom par imageof na disk,
zdaj sem si spet kupil xboxa, in hocem zapect sliko na dvd in mi xbox javi eroor mixed media file ali mi napise disk is probably dirty ali nekaj takega, zanima me kaj delam narobe, file imagea je recimo nba2008.nrg
unicil sem kar nekaj dvdjev, ima kdo kak nasvet kaj bi bilo narobe. hvala lp
zdaj sem si spet kupil xboxa, in hocem zapect sliko na dvd in mi xbox javi eroor mixed media file ali mi napise disk is probably dirty ali nekaj takega, zanima me kaj delam narobe, file imagea je recimo nba2008.nrg
unicil sem kar nekaj dvdjev, ima kdo kak nasvet kaj bi bilo narobe. hvala lp

fabrskd ::
Djte mi prosm povedat kje lohk kupm disk za XBox 360, medtem ko velikost ne igra odločilnega pomena. Iščem že en mesec pa nikjer nič. Hvala v naprej!! Pa če kdo kj ve nj mi prosm sporoči na ZS. LP:)!
Screw you guys i'm going home!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fabrskd ()

lolx2 ::
So v mueller-ju xbox-i kej cenejši kokr v comshopu kjer je premium 240 eur, arcade 180, elite pa 300?

So v mueller-ju xbox-i kej cenejši kokr v comshopu kjer je premium 240 eur, arcade 180, elite pa 300?
NE.

NE.
Kulker sem slišu je do konca leta akcija za premium 200€...

Kulker sem slišu je do konca leta akcija za premium 200€...
zadnja 2 tedna kar pogosto klicarim v Müllerje v Ljubljani in jih nimajo. So jih pa imeli. Rekli so tudi, da imajo sedaj PROje za 239€ z igrami in ko bo teh paketov zmanjkalo, bojo bili tisti brez iger prešli iz 200€ na 240€.
Žal se tistih za 200€ ne da dobit, vsaj v LJ ne, mogoče v Mariboru ali v kakšen drugem Müllerju po Sloveniji, v Kopru jih prav tako ni

V ZDA so na police trgovin prispeli prve tristošestdestke s prenovljeno arhitekturo in občutno nižjo porabo energije. Osrednji in grafični procesor sta pomanjšana (65 nanometerski proizvodni proces) in pokurita 20W manj energije kot stare izvedenke. Poleg tega so izboljšali spoje z vezno ploščo , kar naj bi iztrebilo zloglasni RRoD.
Največja novost pa je 256 MB notranjega flash pomnilnika, kar je velik napredek v primerjavi s 16 MB v starejših modelih.
To sem sicer skopiral je pa novost, vesel sem glede RRod, upam da neboveč tistih križev not.
Največja novost pa je 256 MB notranjega flash pomnilnika, kar je velik napredek v primerjavi s 16 MB v starejših modelih.
To sem sicer skopiral je pa novost, vesel sem glede RRod, upam da neboveč tistih križev not.

Ja bomo vidli kak bo,no mene tak boli k**** ker mam garancijo,in do te ko mi bo potekla bo tak novi xbox že zunaj..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Konzole | 212032 (89205) | radovednik |
» | [Xbox 360] Nasveti za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 11028 (8392) | GLAVNI |
» | XboX 360 Premium ali XboxX 360 Elite? (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8713 (7193) | Dr_Andy |
» | Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8151 (5853) | brecoboy |
» | Nakup Xboxa 360Oddelek: Konzole | 3189 (2164) | fosil |